Το ΚΙΟΣΚΙ της Πλατείας Βουνακίου ή Νικολάου Πλαστήρα!

Φαίνεται το έχει η μοίρα μου να βγάζω το φίδι από την τρύπα!

Όταν όμως καθίζω στην πλατεία να πιώ έναν καφέ όπως σήμερα πού ήταν γεμάτη από κόσμο και ακούω τα παράπονα και τα σχόλια για τα ξεσκέπαστα κιόσκια, που έχουν φυσικά αποψιλώσει τις κουρελιασμένες τέντες που υπήρχαν για πολλά χρόνια και δεν τοποθετήθηκαν ακόμη μέχρι σήμερα νέες κάτι το παράξενο συμβαίνει!

Θέλουμε ακόμη δέκα μέρες για τις δημοτικές εκλογές και από τους καθήμενους θαμώνες στα τραπεζάκια μέσα στον ήλιο και την ζέστη άκουσα τα παράπονα και τα δυσμενή σχόλια για την δημοτική αρχή!

Εμένα μου ανάβουν τα λαμπάκια και δεν μπορώ να μην γράψω, να υποδείξω και να προβάλω το υπαρκτό πρόβλημα!

Σάς ακούω κ.κ. Υποψήφιοι και νθν δημάρχους στα ΜΜΕ και να προβάλετε και να λέτε ότι στο Πρόγραμμα σας το πρώτο μέλημα είναι η ανακούφιση και η εξυπηρέτηση των πολιτών και χαμογελώ σαρκαστικά γιατί εάν δεν σας υποδείξουν τα διάφορα ΜΜΕ τα προβλήματα που υπάρχουν στον τόπο μας εσείς ΑΓΡΟΝ ηγόρασαν! Τουλάχιστον τώρα που περπατάτε πόρτα πόρτα για να μοιράσετε τα ψηφοδέλτια στις γειτονιές ρίχνετε και καμιά ματιά στα κακώς κείμενα που υπάρχουν για να τα διορθώσετε μετά τις εκλογές!

Σήμερα όμως το πρόβλημα με τις τέντες στα κιόσκια της πλατείας είναι υπαρκτό!

Δεν γνωρίζω εάν είναι δουλειά του Δήμου ή τού ενοικιαστή καταστηματάρχη!

Φροντίστε αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές να σκεπαστεί ο χώρος για ανακούφιση των πολιτών ντόπιων και ξένων για να μην σας κατηγορούν και σας κάνουν ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!

Δεν κατηγορώ κανέναν, απλά υποδεικνύω! Πράξετε καταλλήλως! Καλό Απόγευμα!

Χίος 16 Μαΐου 2019


Λευτέρης Πυκνής
(Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.