Παραμένει στο Β. Αιγαίο ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. ο Ελευθέριος Ντουρουντούς – Aπό το Ηράκλειο στο Νότιο Αιγαίο ο Σήφης Κανακουσάκης

Διατηρητέος κρίθηκε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Βορείου Αιγαίου κ. Ελευθέριος Ντουρουντούς,στον βαθμό του ταξίαρχου, κατά τις κρίσης ταξιάρχων της ΕΛΑΣ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου.

Από το ανώτατο συμβούλιο του σώματος, υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστρατήγου κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλου και την συμμετοχή των αντιστρατήγων κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και της κας Ζαχαρούλας Τσιριγώτη Γενικής Επιθεωρήτριας Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, διατηρητέος κρίθηκε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Βορείου Αιγαίου κ. Ελευθέριος Ντουρουντούς, στον βαθμό του ταξίαρχου και παραμένει στη περιφερειακή διεύθυνση Βορείου Αιγαίου.

Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου τοποθετείται ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Σήφης Κανακουσάκης.
Στα Χανιά παραμένει στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή ο Γιώργος Λυμπινάκης,  ενώ στο Ρέθυμνο παραμένει ο Αστυνομικός Διευθυντής Αντώνης Ρουτζάκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.