Οποίος δεν μπορεί να δείρει τον Γάιδαρο , δέρνει το Σαμάρι!!!

Μεγάλα και σοφά λόγια παρουσιάζουν όλες οι παροιμίες τού φιλόσοφου και θυμόσοφου λαού μας!

Αναρωτιέμαι ποιος υπεύθυνος δημοσιοϋπαλληλικός φωστήρας πήρε την απόφαση να βγάλει στη σέντρα και να καταδικάσει την άμοιρη καθαρίστρια 53 χρονών επειδή το ενδεικτικό της πέμπτης Δημοτικού το έκανε έκτη τάξη! Και γιατί παρακαλώ; Για να διορισθεί καθαρίστρια!

Μέγα έγκλημα! Λες και πήρε κάποια Διευθυντική πολυθρόνα ή έγινε Πανεπιστημιακή καθηγήτρια Χειρουργικής ή άλλης ιατρικής ειδικότητας.

Λίγη ντροπή σε κάθε υπεύθυνο πού απέλυσε και καταδίκασε αύτη την πενηντατριάχρονη καθαρίστρια. Ενώ αφήνουν απατεώνες και λαμόγια ή ακόμη και εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι ή να λυμαίνονται τα Ταμεία τού Δημοσίου ή δημοσιοϋπαλληλικού φορέα! Ίσως ή 53χρονη γυναίκα να μην είναι κομματόσκυλο! Πιστεύω ότι εάν είχε τελειώσει την  έκτη τάξη τού Δημοτικού θα καθάριζε καλύτερα τον παιδικό Σταθμό πού εργαζόταν. Μήπως δεν δούλευε; Μήπως δεν έκανε καλά την δουλειά της;

Μάλλον απ΄ ότι κατάλαβα χρειαζόταν πτυχίο πανεπιστημίου για να διορισθεί καθαρίστρια!

Και εδώ πάει ή παροιμία: «όποιος δεν μπορεί να δείρει τον γάιδαρο, δέρνει το σαμάρι!!!».

Αφήνουν τόσους και τόσους χωρίς πτυχία δίχως προσόντα χωρίς να δουλεύουν να είναι στρογγυλοκαθισμένοι και να διατάζουν αφ΄υψηλού και με υπεροψία τον κάθε ταλαίπωρο πολίτη!

Δεν άκουσα ούτε διάβασα καμιά καταδίκη μεγαλοσχήμονα καρεκλοκένταυρου χωρίς πτυχία ή με πλαστά δικαιολογητικά.

Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!

Εύχομαι σύνεση και καλά μυαλά!

 

Ονειροπόλος για Δικαιοσύνη!

Λευτέρης Πυκνής (Καλλιμασιώτης)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.