“Λέμε ΟΧΙ στην δημιουργία οποιασδήποτε δομής με προσωρινά ή μόνιμα χαρακτηριστικά στη Λευκωνιά” – Επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων & επαγγελματιών Λευκωνιάς, Καρφά, Αγίας Ερμιόνης, Μέγα Λιμνιώνα και Κάμπου Χίου

Επιστολή διαμαρτυρίας  προς τους Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, κ. Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου, κ. Δήμαρχο Χίου, Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χίου απέστειλαν οι κάτοικοι – επαγγελματίες, Λευκωνιάς, Καρφά, Αγίας Ερμιόνης, Μέγα Λιμνιώνα και Κάμπου Χίου για τη δημιουργία κέντρου καραντίνας στην περιοχή «Λευκωνιά»  Δημ. Ενότητα Αγίου Μηνά Δήμου Χίου και την δημιουργία στη συνέχεια οποιασδήποτε δομής που έχει σχέση με το προσφυγικό – μεταναστευτικό με μόνιμες προδιαγραφές.

Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν:

Κύριοι,

Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ την πρόθεση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη δημιουργία σε ιδιωτικό ακίνητο στην περιοχή «Λευκωνιά» της Δημ. Ενότητας Αγ. Μήνα Δήμου Χίου μία νέας δομής για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών, που εισέρχονται παράτυπα  ή μη  στη Χώρα μας, με την μορφή καραντίνας για όσο διαρκεί η πανδημία του νέου κορονοϊού Covid 19, αλλά και την μη διαψευσθείσα πρόθεση, μετά την πάροδο της πανδημίας, στον εν λόγω χώρο να λειτουργήσει δομή με μόνιμα χαρακτηριστικά είτε της υπηρεσίας Ασύλου είτε όποιας άλλη μορφής.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού και κυρίως ο Δήμαρχος Χίου, που αν και μη αρμόδιος, δεν δίστασε σε επανειλημμένες συνεντεύξεις του, αλλά και στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, να σταθεί ξεκάθαρα υπέρ της δημιουργίας αυτής της δομής, δεν μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν τους κατοίκους των γύρω περιοχών για τα σχέδια δημιουργίας της καθώς και για το ακίνητο, που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί γι’ αυτήν. Ο τρόπος αυτός λειτουργίας δημιουργεί σοβαρές υπόνοιες για ύπαρξη παρατυπιών στις ακολουθούμενες διαδικασίες, αλλά και μας αναγκάζει να καταφύγουμε στην συγκεκριμένη επιστολή.

Όπως γνωρίζεται η περιοχή της «Λευκωνιάς» βρίσκεται πλησίον του «Καρφά» και του «Κάμπου» της Χίου. Δύο περιοχές, που για πλείστους λόγους οφείλουμε να διασφαλίσουμε «ως κόρη οφθαλμού» για την ιδιαίτερη σημασία που έχουν για το νησί μας. Συγκεκριμένα :

  1. Ο Κάμπος της Χίου είναι η ναυαρχίδα της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού μας, τόπος μοναδικός στο Αιγαίο, ένα τεράστιο καλλιεργημένο και περιφραγμένο δάσος εσπεριδοειδών κατοικημένο και ανθρωποκεντρικό. Αυτόν το χώρο επέλεξαν οι Γενοβέζοι και αργότερα οι ντόπιοι αριστοκράτες για να χτίσουν τις επαύλεις τους. Όπου κι αν κοιτάξεις ανακαλύπτεις επιβλητικά Αρχοντικά με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό κάλος και θαυμαστή όψη. Περιβάλλονται πάντα από απλόχωρες βοτσαλωτές αυλές, με μαγγανοπήγαδα, μαρμαρένιες στέρνες, πέργκολες και ψηλούς τοίχους που περιβάλουν τα ολόδροσα περιβόλια κατάφυτα από πορτοκαλιές, μανταρινιές και λεμονιές. Αρκετά από τα αρχοντικά του Κάμπου έχουν μετατραπεί σε όμορφους παραδοσιακούς ξενώνες.
  2. Και οι δύο περιοχές έχουν τεράστια σημασία για την οικονομία του νησιού. Ο μεν «Καρφάς» είναι η κατεξοχήν τουριστική περιοχή του νομού, όπου συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος αριθμός τουριστικών κλινών. Στον τομέα αυτό ( του τουρισμού ) δραστηριοποιείται το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της περιοχής, αλλά και της ευρύτερη περιοχής της Δημ. ενότητας Αγίου Μηνά, αποτελώντας για ολόκληρο το νησί μία βασική πηγή στην οικονομία του. Σε συνέχεια του εν λόγω οικισμού υφίστανται οι επίσης τουριστικές περιοχές της «Αγίας Ερμιόνης» και του «Μέγα Λιμιώνα» με μεγάλο αριθμό καταλυμάτων. Όλες οι ως άνω περιοχές έχουν σοβαρότατο ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας. Ανάλογης σημασίας είναι και περιοχή του «Κάμπου» της Χίου με μεγάλο αριθμό κλινών, κυρίως μικρών τουριστικών επιχειρήσεων, που στην πλειονότητά τους αποτελούν την κύρια δραστηριότητα και πηγή εσόδων των ιδιοκτητών τους.
  3. Και στις δύο περιοχές αναπτύσσεται μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων που έχουν σχέση με τον τουρισμό και την εστίαση, καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων κλπ
  4. Στην ίδια περιοχή αναπτύσσεται το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Δ.Ε.Η στο νομό, η λειτουργία του οποίου έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικονομία του νησιού και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της
  5. Στην περιοχή υπάρχει μεγάλος αριθμός ιδιωτικών κατοικιών, που όμως δεν βρίσκονται σε άμεση επαφή και είναι απομακρυσμένες μεταξύ τους.
  6. Στην ίδια περιοχή βρίσκεται το Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου, που κατακλύζεται από τη νεολαία του τόπου μας, και η λειτουργία της δομής θα δημιουργήσει ενδεχομένως προβλήματα στην λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Κύριοι,

 Όλα τα ως άνω, ασφαλώς και τα γνωρίζετε και ο μόνος λόγος που σας τα υπενθυμίζουμε είναι  για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος των προβλημάτων που θα δημιουργήσει μία μόνιμη δομή στην περιοχή, που επιπλέον των ως άνω απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου με αποτέλεσμα, αντί να την αποσυμφορήσει, να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα. Η τυχόν λειτουργία της θα υποβαθμίσει την συγκεκριμένη περιοχή και θα «αποκόψει» την επικοινωνία τόσο του οικισμού του «Καρφά», αλλά και εν μέρει του «Κάμπου»  με την πόλη της Χίου με αποτέλεσμα τον μαρασμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αναπτύσσονται στις περιοχές αυτές και την πρόκληση σοβαρών οικονομικών προβλημάτων στους ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε αυτές. Θα οδηγήσει σε σοβαρή υποβάθμισή τους  με τεράστιες συνέπειες στο οικονομικό και τουριστικό προϊόν του νησιού μας. Παράλληλα θα επιβαρύνει την καθημερινότητα των κατοίκων, όπως έχει γίνει και στις άλλες περιοχές του νησιού, όπου έχουν ή είχαν κατά καιρούς αναπτυχθεί μόνιμες ή προσωρινές δομές και παράλληλα θα μεγεθύνει το πρόβλημα που έχει προκαλέσει η παραμονή του τεράστιου αριθμού εγκλωβισμένων μεταναστών στο νησί μας.

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση-απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Θυμιανών στις 7-4-2020 : δηλώνουμε ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ σε οποιαδήποτε δομή (ανοιχτή, κλειστή, ασύλου, καραντίνας) που θα οδηγήσει τον τόπο μας σε αδιέξοδα.

Δυστυχώς όλη η προσπάθεια δημιουργίας αυτής της δομής μεθοδεύεται εν κρυπτώ, με τον αρμόδιο Υπουργό και Βουλευτή Χίου να επικαλείται τις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας αναζητώντας χώρο για καραντίνα μεταναστών και στη συνέχεα να αποκαλύπτει ότι ο ίδιος χώρος θα χρησιμοποιηθεί για Υπηρεσία Ασύλου ή ό,τι άλλο ο ίδιος θεωρεί ότι χρειάζεται για τις ανάγκες του μεταναστευτικού και το Δήμαρχο Χίου να «υποδεικνύει» ιδιωτικό ακίνητο συγκεκριμένων, κατά την προσωπική του άποψη, προδιαγραφών. Δυστυχώς, κανείς δεν τόλμησε μέχρι σήμερα να γνωστοποιήσει ποιο είναι το ιδιωτικό ακίνητο, που επιλέχθηκε να μισθωθεί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστιες απορίες ακόμη και σχετικά με την καταλληλότητα του να φιλοξενήσει ανάλογες δομές. 

Εύλογα, λοιπόν, αναρωτιόμαστε : αν όλα έχουν γίνει και είναι νόμιμα, γιατί κανείς δεν τόλμησε να ενημερώσει τους κατοίκους της περιοχής, αυτούς που θα σηκώσουν το βάρος της λειτουργίας του συγκεκριμένου κέντρου;

Κύριοι

Επειδή έχετε εκλεγεί για να προάγετε τα τοπικά συμφέροντα και να προστατεύετε τους κατοίκους του Δήμου Χίου, παρέχοντας σε αυτούς μία αξιοπρεπή και ήρεμη διαβίωση και να μην προβαίνετε (ενδεχομένως και δια της ανοχής σας) σε ενέργειες που προκαλούν το κοινό αίσθημα των πολιτών σας.

Επειδή πρέπει να σταθείτε αρωγοί απέναντι στο δίκαιο αίτημά μας για την ματαίωση της εγκατάστασης προσφύγων-μεταναστών στην ανωτέρω περιοχή και να παρέμβετε προς την κατεύθυνση αυτή στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο υπουργό.

Επειδή οι όποιες συνέπειες από την  δημιουργία του εν λόγω κέντρου θα έχουν ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένους υπεύθυνους.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Σας ενημερώνουμε ότι:

ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΘΑ ΑΠΟΛΥΤΑ στην δημιουργία οποιασδήποτε δομής με προσωρινά ή μόνιμα χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη περιοχή.

ΚΑΛΟΥΜΕ το Δήμο Χίου, μετά την πρόσφατη απόφασή του Δημοτικού Συμβουλίου,  να την επανεξετάσει αναλογιζόμενος τις συνέπειες αυτής και την σχετική του ευθύνη.

ΚΑΛΟΥΜΕ το Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου να δηλώσει ρητά την αντίθεσή του στη δημιουργία οποιασδήποτε δομής στην περιοχή.

ΚΑΛΟΥΜΕ το Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου να προχωρήσει στην έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και την Κυβέρνηση για την δημιουργία οιασδήποτε μορφής εγκατάστασης, διοικητικής ή φιλοξενίας, που να έχει σχέση με το μεταναστευτικό – προσφυγικό στην εν λόγω περιοχή για όλους τους ανωτέρω λόγους.

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ  ρητά όλων των  νομίμων δικαιωμάτων μας, ακόμη και της προσφυγής στη δικαιοσύνη.

ΔΙΑΜΑΡΥΡΟΜΕΘΑ εντονότατα για την ακολουθούμενη μεθόδευση προκειμένου να λειτουργήσει το συγκεκριμένο κέντρο στην περιοχή της Λευκωνιάς στο Κοντάρι.

ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ όσους συναίνεσαν ή θα συναινέσουν στο μέλλον στην συγκεκριμένη επιλογή για ό,τι συμβεί και όποια δυσμενή συνέπεια έχει αυτή.

ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΥΡΟΜΕΝΟΙ – ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΡΦΑ, ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ & Μ. ΛΙΜΝΙΩΝΑ»

&

1.   Αλεξανδρή Αργυρώ
2.       Cindy Meijnderts
3.   Golex Mema
4.   Αβδελιώδης Παναγιώτης
5.   Αγγελίδης Πάκης
6.   Αμπαζής Γιώργος
7.   Αμπανούδη Βιργινία
8.   Αμυγδάλου Λεμονιά
9.   Απέσσου Μαριάννα
10. Απέσσου Πόπη
11. Αρακά Ουρανία
12. Αργυράκη Μαρία
13.  Αργυράκη Σταυρούλα
14.  Αργυράκη Φρόσω
15. Αργυράκης Γιώργος
16. Αργυράκης Ευστράτιος
17.  Αργυρούδη Ιουλία
18.  Αργυρούδη Λουλούδη
19.   Αριανούτσος Σπυρίδων
20. Ατσίπαπα Ειρήνη
21.  Ατσίπαπα Κατερίνα
22.  Ατσίπαπας Ιωάννης
23.  Ατσίπαπας Σταμάτης
24. Ατταλιώτη Θεοδώρα
25. Ατταλιώτης Γιώργος
26. Αφενδή Ευαγγελία
27.  Αφενδής Σταύρος
28.   Βαγγελάτου Ερμιόνη
29.  Βαγενάς Δημήτριος
30. Βαγιάνου Κυριακή
31. Βάκη Δέσποινα
32. Βάκη Μαρία
33. Βάκης Παντελής
34.  Βαριά Καλλιόπη
35.  Βαριάς Γεώργιος
36.  Βαριάς Σίμος
37.   Βασιλάκη Άννα
38.   Βασιλάκης Μιχάλης
39.  Βασιλικός Γιαννης
40. Βαφειά Σταματία
41.  ΒεΪογλάνης Ευστράτιος
42.  Βελόνια Μαγδαληνή
43.  Βελόνιας Νεκτάριος
44.   Βερβεράκης Δημήτρης
45.   Βεργετή Κυριακή
46.  Βλάχος Δημήτρης
47.   Βλάχος Ιωάννης
48. Βλάχου Ζηνοβία
49.  Βλάχου Σταματία
50.  Βλάχου Φωτεινή
51.  Βλυσσίδου Αθηνά
52.  Βοξάκης Ιωακείμ
53.  Βορριά Σταματία
54.  Βορριάς Γιάννης
55.  Βορριάς Νικόλαος
56.  Βουνάτσου Αρχοντούλα
57.  Βρατσάνου Πηνελόπη
58. Βυζανιάρη Καλλιόπη
59.  Γαλανός Νικόλαος
60. Γαλανός Σπύρος
61.  Γαλανού Αριάδνη
62.  Γαλάτουλα Καίτη
63.  Γαλάτουλας Κων/νος
64. Γαλάτουλας Μιχάλης
65.  Γαλάτουλας Νικόλαος
66. Γέμελος Σταμάτης
67.  Γεροντουδάκη Ουρανία
68.  Γεωργαλά Άννα
69.  Γεωργαλάς Βύρων
70. Γεωργαλάς Χαράλαμπος
71.  Γεωργιαφέντη Κυριακή
72.  Γεωργόπουλος Βασίλειος
73.  Γεωργοπούλου Δήμητρα
74. Γεωργούλης Εμμανουήλ
75. Γιαλιάς Μιχαήλ
76.  Γιαλούρη Καλλιόπη
77.  Γιαμά Αργυρώ
78. Γιαμαλάκη Σοφία
79. Γιαμπίλη Αργυρώ
80. Γιαμπίλη Κυριακή
81. Γιαννακός Ιάκωβος
82. Γιαννίρη Αγγέλα
83. Γιαννίρη Αγγελική
84. Γιαννίρη Αριέττα
85. Γιαννίρης Ιωάννης
86. Γιαννιώδης Γιάννης
87. Γιαννόπαππας Λεοντής
88. Γιασσεμής Γιώργος
89. Γκιάλη Μαρία
90. Γκουβέτσης Πέτρος
91.  Γούλα Αγγελική
92. Γούλας Ευάγγελος
93. Γούλας Λέανδρος
94.  Γούτη Π.
95.  Γούτης Α.
96.   Γούτης Γιώργος
97.   Γούτης Στέλιος
98.   Γρηγοράκη Βασιλεία
99. Γρηγοράκη Δήμητρα
100.  Γρηγοράκης Σταμάτης
101. Δαλακάκη Σοφία
102. Δανιήλ Αικατερίνη
103. Δανιήλ Νικόλαος
104.  Δελέγκου Αμαλία
105. Δηλαβέρης Νίκος
106. Δημητρακόπουλος Δημήτρης
107. Δημητρακοπούλου Ειρήνη
108.  Διαμαντάρα Ειρήνη
109.  Διαμαντάρας Αντώνιος
110.   Διαμαντάρας Νικόλαος
111.   Δοντάς Νίκος
112.  Εμμανουήλ Φώτης
113. Επιτροπάκη Μαρία
114.  Ευαγγελινός Νικολάος
115.  Ευαγγελινού Αλεξάνδρα
116. Ευωδιά Μ.
117. Ευωδιάς Α.
118.  Ευωδιάς Μιχαήλ
119. Ζαννίκος Σταμάτης
120.  Ζερβουδάκη Κυριακή
121. Ζευγιού Αργυρώ
122. Ζίμνη Αγγελική
123.  Ζίμνης Σταμάτης
124. Ζολώτας Γιάννης
125.  Ζούντας Νικόλαος
126.  Θαλασσινός Νίκος
127. Θωμάς Νίκος
128.  Ιωαννίδη Δήμητρα
129.   Ιωαννίδης Θέμης
130. Καββάδας Αλέκος
131. Καββάδας Στέλιος
132. Καγαννιώτη Μυρσίνη
133.  Καγιαννιώτης Παναγιώτης
134.  Καϊτης Παντελής
135.   Κάκαρη Μαρία
136.  Κάκαρης Λεωνίδας
137.  Καλαφάτη Καίτη
138.  Καλογερά Σοφία
139.  Καλογεράκη Ζ.
140. Καλογεράκη Μ.
141.  Καλογεράκη Ν.
142.  Καλογεράκης Α.
143. Καλογεράκης Στέλιος
144. Καμπανέλας Μιχαήλ
145. Καμπάνη Μαρκέλλα
146. Καμπάνης Στέφανος
147. Καμπούρης Στέφανος
148. Καραγιάννης Αθανάσιος
149. Καραγιάννης Νικόλαος
150. Καραγιάννης Περικλής
151. Καραγιώργη Ιωάννα
152. Καραγιώργης Μάρκος
153. Καραγκάνης Γιάννης
154. Καραμιχάλη Κατερίνα
155. Καραμιχάλη Κοραλία
156. Καραμιχάλης Γιώργος
157. Καραμιχάλης Μιχάλης
158. Καρανικόλα Θεοδώρα
159. Καρανικόλας Γιάννης
160. Καρανικόλας Νίκος
161.  Καρασούλη Παρασκευή
162. Καρασούλης Γιάννης
163. Καρασούλης Κώστας
164. Καρασούλης Μανώλης
165. Καρασούλης Μαρκέλλος
166. Καρασούλης Παναγιώτης
167. Καρατζά Υπατία
168. Καρατζά Φωτεινή
169. Κατολέων Γ.
170. Κατολέων Ι.
171. Κατολέων Κ.
172. Κατολέων Κατίνα
173. Κατολέων Σ.
174. Κατολέων Σοφία
175. Κατσαμπά Βιργινία
176. Κατσάμπα Μαρία
177. Κατσαμπάς Γιάννης
178. Κατσάμπας Νίκος
179.  Κατσούνη Αγγελική
180. Κοκκινάκη Φωτεινή
181.  Κοκκινάκης Αντώνης
182. Κοκκινάκης Αποστόλης
183. Κοκκινάκης Κύρηκας
184. Κοκκινάκης Πέτρος
185. Κολύβα Βιργινία
186. Κολύβας Σταύρος
187. Κολώκας Βασίλης
188. Κολώκας Νίκος
189. Κομνηνός Αποστόλης
190. Κοντογιάννη Ιωάννα
191. Κοντογιάννη Μαργαρίτα
192. Κοντογιάννη Χρυσούλα
193.  Κοντογιάννης Άγγελος
194.  Κοντογιάννης Αντώνης
195.  Κοντογιάννης Κώστας
196.  Κοντογιάννης Σταμάτης
197.  Κοντός Δημήτρης
198.  Κοντού Σοφία
199.  Κοντούδη Φωτεινή
200. Κόρμαλος Γιάννης
201.  Κόσαρη Στέλλα
202.  Κοττατή Θεοδώρα
203.  Κοττατής Παντελής
204. Κουγιούλης Μιχάλης
205.  Κουγκουλέρη Καλλιόπη
206.  Κουκή Αργυρώ
207.  Κουκή Ειρήνη
208. Κουκή Κωνσταντίνα
209.  Κουκής Β.
210. Κουκής Μάριος
211.  Κουκής Φραγκούλης
212.  Κουμή Αικατερίνη
213.  Κουμή Νικολέτα
214.  Κουμή Στέλλα
215.   Κουμής Μιχάλης
216.   Κούμπα Βικτωρία
217.             Κούμπα Στέλλα
218.             Κουντουρούδη Ειρήνη
219.             Κουντουρούδη Μαρία
220.             Κουντουρούδης Ελευθέριος
221.             Κουντουρουδης Στέφανος
222.             Κουντουρούδης Στέφανος
223.             Κουρουνιώτη Ερατώ
224.             Κουρουνιωτης Παντελης
225.             Κουσκουράκη Αναστασία
226.             Κουσκούσης Αναστάσιος
227.             Κουσκούσης Δημήτιριος
228.             Κουσκούσης Μιχαήλ
229.             Κουτουκίδη Δέσποινα
230.             Κουτουκίδης Μιχάλης
231.             Κουτσουδόντης Γιάννης
232.             Κούτσουρα Κοκόνα
233.             Κουτσουράδη Δέσποινα
234.             Κουτσουράδη Ειρήνη
235.             Κουτσουράδης Γιάννης
236.             Κουτσουράδης Ελευθέριος
237.             Κουτσουράδης Θεοδόσης
238.             Κουτσουράδης Νίκος
239.             Κουτσουράδης Στέφανος
240.             Κουτσουράδης Στέφανος
241.             Κουτσουράρη Δέσποινα
242.             Κουφαελά Μαριόγκα
243.             Κουφαελάς Χαρίλαος
244.             Κρεατσάς Μιχάλης
245.             Κρικλάνη Μυρσίνη
246.             Κρικλάνης Χρήστος
247.             Κριτάκη Νίκη
248.             Κριτάκη Στυλιανή
249.             Κριτούλης Μιχάλης
250.             Κυδώνη Βαλάντου
251.             Κυδώνη Ειρήνη
252.             Κυδώνης Αντώνης
253.             Κυδώνης Γιώργος
254.             Κυδώνης Νίκος
255.             Κωνσταντά Ελισσάβετ Μικίκο
256.             Κωνσταντά Ζηνοβία
257.             Κωνσταντά Πηνελόπη
258.             Κωνσταντά Σταματία
259.             Κωνσταντάς Γεώργιος
260.             Κωνσταντάς Γιώργος
261.             Κωνσταντάς Δημήτριος
262.             Κωνσταντάς Θεόδωρος
263.             Κωνσταντάς Παναγιώτης
264.             Κωνσταντάς Στέφανος
265.             Κωνσταντίνιδη Καίτη
266.             Κωνσταντινίδης Αλέκος
267.             Κωνσταντινίδης Κων/νος
268.             Κωστάκη Θεοδώρα
269.             Κωστάκη Μαίρη
270.             Κωστάκης Γιάννης
271.             Κωστάκης Κων/νος
272.             Κωστάλας Μάρκος
273.             Κώτης Γιώργος
274.             Κώτης Σταύρος
275.             Λαγός Δημήτρης
276.             Λεμάνη Αργυρώ
277.             Λεμάνης Δημήτρης
278.             Λεμάνης Εμμανουήλ
279.             Λεμονιάδη Μαρκέλλα
280.             Λεώδη Ελένη
281.             Λεώδη Μαριαλέννα
282.             Λεώδης Γιώργος
283.             Λεώδης Μιχάλης
284.             Λεώδης Παντελής
285.             Λεώδης Φανούριος
286.             Λιβανός Χρήστος
287.             Λιβανού Ειρήνη
288.             Λίνας Μανώλης
289.             Λιόλιος Σωτήρης
290.             Λιόλιου Βούλα
291.             Λιτσάκη Αργυρώ
292.             Λιτσάκη Δέσποινα
293.             Λιτσάκη Ιωάννα
294.             Λιτσάκη Μαρία
295.             Λιτσάκη Φραγκούλα
296.             Λιτσάκης Εμμανουήλ
297.             Λιτσάκης Ιωάννης
298.             Λοϊζος Ζαννής
299.             Λοϊζος Σωτήρης
300.             Λοϊζου Αργυρώ
301.             Λουκάκη Στυλιανή
302.             Λύρος Δημήτρης
303.             Λω Ειρήνη
304.             Μακκά Αγγελική
305.             Μακκά Άννα
306.             Μακκά Σοφία
307.             Μαμαλή Κορνηλία
308.             Μαμούνας Ιωάννης
309.             Μαμουνή Μαρία
310.             Μαμουνής Παντελής
311.             Μαμουνής Πέτρος
312.             Μαμουνής Στέλιος
313.             Μανδρόχαλος Ιωάννης
314.             Μανδρόχαλου Αντιγόνη
315.             Μάντικα Μαρία
316.             Μανωλάκη Χρυσούλα
317.             Μανωλάκης Κώστας
318.             Μανωλάκης Λουκάς
319.             Μανωλάκης Σταμάτης
320.             Μαρδά Δέσποινα
321.             Μαρδά Χαρίκλεια – Κλάρα
322.             Μαρδάς Ευάγγελος
323.             Μαρδάς Παναγιώτης
324.             Μαρής Αντώνης
325.             Μαρής Δημήτρης
326.             Μαρίνος Αχιλλέας
327.             Μαρίνος Δημήτρης
328.             Μαρίνος Παναγιώτης
329.             Μαρίνου Δέσποινα
330.             Μαρίνου Ειρήνη
331.             Μαρκάκη Ιωάννα
332.             Μαρκάκης Ιωάννης
333.             Μαρκάκης Νικόλαος
334.             Μαρκούτση Λία
335.             Μαρκούτσης Ιωσήφ
336.             Μαρμαρά Χρυσούλα
337.             Μαρτάκης Νίκος
338.             Μαρτάκης Φάνης
339.             Μαρτάκης Χρήστος
340.             Μαυράκης Παναγιώτης
341.             Μαυρίκος Γεώργιος
342.             Μαυρίκος Νίκος
343.             Μαυρίκος Πέτρος
344.             Μαυρίκου Λαμπρινή
345.             Μαυρογιάννη Ρένα
346.             Μαχαίρα Α.
347.             Μεγαλοοικονόμου Ελευθέριος
348.             Μελαχροινούδη Αικατερίνη
349.             Μελαχροινούδης Γιώργος
350.             Μελαχροινούδης Παναγιώτης
351.             Μελέκος Μιχαήλ
352.             Μελέκου Αντωνία
353.             Μελέκου Ειρήνη
354.             Μελέκου Ευτυχία
355.             Μενή Αγγέλα
356.             Μενής Μάρκος
357.             Μεντζούβη Αλεξάνδρα
358.             Μερεσεντζή Αικατερίνη
359.             Μερεσεντζής Σπύρος
360.             Μεστούση Αικατερίνη
361.             Μητρόπουλος Δημήτρης
362.             Μικούδης Πέτρος
363.             Μικούη Μαρία
364.             Μικούης Στυλιανός
365.             Μιμή Αγγελική
366.             Μισετζή Αθηνά
367.             Μισετζής Γιώργος
368.             Μισετζής Θεμιστοκλής
369.             Μιχαηλίδης Ηλίας
370.             Μιχαηλίδου Φρόσω
371.             Μιχαλάκη Άννα
372.             Μοναχού Σταματία
373.             Μονιός Δημήτριος
374.             Μονιός Ιωάννης
375.             Μονιού Μαρία
376.             Μονιούδη Αρτεμισία
377.             Μονιούδη Β.
378.             Μονιούδη Μαρία
379.             Μόσχου Κ.
380.             Μούνδρος Ιωάννης
381.             Μούνδρος Συμεών
382.             Μούνδρου Τζένη
383.             Μουστάκας Νικόλαος
384.             Μουτάφη Γαρύφαλω
385.             Μουτάφης Δημήτρης
386.             Μουτάφης Νικόλαος
387.             Μπαρλής Θωμάς
388.             Μπάτης Θεόδωρος
389.             Μπεκιάρη Άρτεμη
390.             Μπεκιάρης Θ.
391.             Μπελέγρη Αριάδνη
392.             Μπενέτος Στέφανος
393.             Μπενέτου Κυριακή
394.             Μπενοβία Ασπασία
395.             Μπενοβία Κυριακή
396.             Μπενοβία Μαρία
397.             Μπενοβίας Γιώργος
398.             Μπενοβίας Νίκος
399.             Μπενοβίας Στρατής
400.             Μπέρτσου Ελένη
401.             Μπίκα Αγγελική
402.             Μπίκας Σταμάτης
403.             Μπίλος Νικόλαος
404.             Μπιρλή Κατίνα
405.             Μπιρλής Δημήτρης
406.             Μπολάκη Ευτυχία
407.             Μπολάκης Νίκος
408.             Μπουγά Ιωάννα
409.             Μπουγάς Δημήτρης
410.             Μπουγάς Κώστας
411.             Μπουγδανος Νικος
412.             Μπουγδάνου Μαρια
413.             Μπουκουβάλα Ευγενία
414.             Μπουλά Κική
415.             Μπουλέ Ισιδώρα
416.             Μπουλέ Υπατία
417.             Μπουλές  Κώστας
418.             Μπουλές Ιωάννης
419.             Μπουμπάρης Μανώλης
420.             Μπουμπάρης Νίκος
421.             Μπουμπάρης Στέφανος
422.             Μπουμπάρης Χριστόφορος
423.             Μπριλή Δέσποινα
424.             Μυριαγκού Σταματία
425.             Μυρίση Κική
426.             Μυρίσης Γεώργιος
427.             Μυρίσης Ζωρζής
428.             Μυτιληναίος Βασίλης
429.             Μωραϊτης Σταύρος
430.             Μωρομαλος Γεωργιος
431.             Μωρομάλος Σπυρος
432.             Μωρόμαλου Ευγενια
433.             Μωρόμαλου Καλλιόπη
434.             Νικολάκης Αλέξανδρος
435.             Νικολούδη Ειρήνη
436.             Νικολούδης Νίκος
437.             Ντομάτα Δέσποινα
438.             Ντομάτα Στάμυ
439.             Ντομάτας Σπύρος
440.             Ξενάκη Ελένη
441.             Ξενάκης Νικόλαος
442.             Ξενιάς Παντελής
443.             Ξύδα Ειρήνη
444.             Ξύδα Στέλλα
445.             Ξύδας Θεοδόσιος
446.             Ξύδας Θεόδωρος
447.             Ξύδας Μιχάλης
448.             Ξύδας Χρήστος
449.             Παγούδης Νίκος
450.             Παϊδούσης Ιωάννης
451.             Παλαβίδου Μασχούδη
452.             Παλαβίδου Χριστίνα
453.             Πανέρη Μαρία
454.             Πανουσόπουλος Ευάγγελος
455.             Παπαγεωργάκη Δέσποινα
456.             Παπαδάκη Αργυρώ
457.             Παπαντελίδης Κώστας
458.             Παπαντελίδης Μάρκος
459.             Παρασκευάς Απόστολος
460.             Παρασκευάς Μιλτιάδης
461.             Πασάι Μπλερίνα
462.             Πατάπης Κων/νος
463.             Πατεριμός Ιωάννης
464.             Πατεριμού Καλλιόπη
465.             Πάτρας Βασίλειος
466.             Περδικάρης Γιώργος
467.             Πικούνης Ι.
468.             Πιτταούλη Μαρία
469.             Πλακωτάρης Αμβρόσιος
470.             Πολιτάκης Αντώνης
471.             Πολιτάκης Παράσχος
472.             Πολίτης Γεώργιος
473.             Πολίτσης Λεωνίδας
474.             Πολυχρονίου Στέφανος
475.             Πουλάκης Γιάννης
476.             Πούλος Αργύρης
477.             Πούμπουρα Ειρήνη
478.             Πούμπουρα Καλλιόπη
479.             Πούμπουρας Ηλίας
480.             Πούπαλος Γιάννης
481.             Πούπαλος Σταμάτης
482.             Πρώιος Ιωάννης
483.             Πρώιος Στέφανος
484.             Πυργελή Άννα
485.             Πυργελή Μαρία
486.             Πυργελής Ευστράτιος Στυλιανός
487.             Πυργελής Ιωάννης Στυλιανός
488.             Ριδάκη Νίκη
489.             Ριδάκης Μιχάλης
490.             Ροζακή Ευγενία
491.             Ροζακή Υπατία
492.             Ροζακής Π.
493.             οζακής Σταύρος
494.             Ρούσσος Σπύρος
495.             Σαλαγάρας Στέλιος
496.             Σαραντινός Γιώργος
497.             Σαραντινός Έκτορας
498.             Σαραντινού Ηλέκτρα
499.             Σαραντινούδη Ιουλία
500.             Σαραντινούδης Γιώργος
501.             Σαρέλη Αριέττα
502.             Σαρέλη Ευτυχία
503.             Σαρέλης Κίμης
504.             Σάτρας Δημήτρης
505.             Σάτρας Κων/νος
506.             Σγουρίδης Φωκίων
507.             Σεζένια Κωνσταντίνα
508.             Σέρμπος Παντελής
509.             Σιδεράτος Γιάννης
510.             Σιδεράτος Γιάννης
511.             Σιδεράτος Ιωάννης
512.             Σιδεράτος Μανώλης
513.             Σιδεράτος Νίκος
514.             Σιδεράτου Ειρήνη
515.             Σιδεράτου Χρυσούλα
516.             Σιδερής Σταμάτης
517.             Σιταράς Μάμας
518.             Σκαρδαρά Σόφη
519.             Σκοπελίτης Μάριος
520.             Σκουλούδης Μιχάλης
521.             Σούκας Κων/νος
522.             Σούκας Παναγιώτης
523.             Σούκας Παντελής
524.             Σούκας Συμεών
525.             Σούκου Ευγενία
526.             Σουσούρης Π.
527.             Σπυράκης Σταύρος
528.             Σπυρόπουλος Κων/νος
529.             Σπυροπούλου Γιάννα
530.             Στάγια Σουζάννα
531.             Στακιά Χριστιάνα
532.             Σταμούλα Αναστασία
533.             Σταμούλας Μιλτιάδης
534.             Στείρος Στέφανος
535.             Στείρου Μαρία
536.             Στεφανίδη Ιουλία
537.             Στεφανίδη Ουρανία
538.             Στεφανίδη Σοφία
539.             Στεφανίδης Στέλιος
540.             Στούλος Ελευθέριος
541.             Στουπάς Ιωάννης
542.             Στρογγυλού Γιάννα
543.             Στρουμπάκης Αντώνης
544.             Στρουμπάκης Μιχαήλ
545.             Συριώδη Ηρώ
546.             Συριώδης Διαμαντής
547.             Συριώδης Χριστόφορος
548.             Συρρής Νίκος
549.             Σφηκα Αγγελική
550.             Σφήκας Γιάννης
551.             Σφήκας Κων/νος
552.             Τασιγιώργη Μαίρη
553.             Τασιγιώργης Αναστάσιος
554.             Τασσόπουλος Αθανάσιος
555.             Τασσόπουλος Παναγιώτης
556.             Τασσοπούλου Αιμιλία
557.             Τάτσης Νίκος
558.             Τέττερη Γεωργία
559.             Τζαμάκος Αθανάσιος
560.             Τζαμάκου Δέσποινα
561.             Τζαμάκου Ελένη
562.             Τζιάτζιος Θεόδωρος
563.             Τζιάτζιου Αθηνά
564.             Τζιάτζιου Αλεξάνδρα
565.             Τζουβάρας Παύλος
566.             Τζουβάρας Πέτρος
567.             Τζούμα Μαριάνθη
568.             Τομάζος Αλέξανδρος
569.             Τομάζος Γεώργιος
570.             Τομάζος Δημήτριος
571.             Τομάζος Κωνσταντίνος
572.             Τομάζος Στέφανος
573.             Τομάζος Σωτήρης
574.             Τομάζου Δέσποινα
575.             Τομάζου Ειρήνη
576.             Τομάζου Μαρία
577.             Τομάζου Νεκταρία
578.             Τόπακα Ειρήνη
579.             Τόπακα Ελένη
580.             Τόπακα Ηρώ
581.             Τόπακας Αντώνης
582.             Τόπακας Παντελής
583.             Τουμάζου Άννα
584.             Τουμάζου Βάσσα
585.             Τραυλός Αντώνιος
586.             Τραυλός Μαρίνος
587.             Τραυλού Ισιδώρα
588.             Τραυλού Μαρίνα
589.             Τραυλού Χριστίνα
590.             Τριπολίτης Δημήτρης
591.             Τριπολίτης Νίκος
592.             Τριπολίτης Πέτρος
593.             Τσάκος Μιχάλης
594.             Τσάκος Παναγιώτης
595.             Τσακού Γεωργία
596.             Τσάκου Παρασκευή
597.             Τσαμπά Μάιρα
598.             Τσαμπά Μαρία
599.             Τσαμπή Μαρία
600.             Τσαμπής Χρήστος
601.             Τσάμπος Κώστας
602.             Τσεσμετζή Αργυρώ
603.             Τσεσμετζή Ελένη Μυρώπη
604.             Τσεσμετζή Ιουλία
605.             Τσεσμετζής Γιώργος
606.             Τσέτσερη Κατερίνα
607.             Τσιλίμης Νίκος
608.             Τσιμή Κατερίνα
609.             Τσίχλας Δημήτρης
610.             Τσίχλας Μανώλης
611.             Τσίχλας Νίκος
612.             Τσουμπαριώτης Μιλτιάδης
613.             Τσούρου Καλλιόπη
614.             Τσώρη Ιωάννα
615.             Φαλτσέτας Διονύσιος
616.             Φαρατζή Ευαγγελία
617.             Φεγγάρα Σταματία
618.             Φεγγουδάκη – Φλατσούση Αργυρώ
619.             Φεγγουδάκης Πέτρος
620.             Φιλίκα Ευαγγελία
621.             Φλάμου Αθανασία
622.             Φούτσος Αναστάσιος
623.             Φραγκάκης Αντώνης
624.             Φραγκούλα Καλλιόπη
625.             Φράγκουλα Πελαγία
626.             Φρατζεσκάκη Αγγελική
627.             Φρατζεσκάκης Μιχαήλ
628.             Φρεζούλη Μαρκέλλα
629.             Φρεζούλης Γιάννης
630.             Φρυδά Στέλλα
631.             Φρυδάς Βαγγέλης
632.             Φρυδάς Γεώργιος
633.             Φρυδάς Πέτρος
634.             Φωκιανός Γεώργιος
635.             Φωτεινός Νίκος
636.             Φωτεινού Καλλιόπη
637.             Φωτεινού Στεφανία
638.             Χαλάτσης Γιώργος
639.             Χανδρή Πολυξένη
640.             Χαρίτος Αντώνιος
641.             Χαρίτου Μαρία
642.             Χαρίτους Νίκος
643.             Χατζελένη Μαργαριτα
644.             Χατζελενης Δημητρης
645.             Χατζελένης Κωνσταντινος
646.             Χούλη Όλγα
647.             Χούλης Αντώνης
648.             Χούλης Γιάννης
649.             Ψαράκη Ευαγγελία
650.             Ψυλή Μαρία
651.             Ψυχιάς Παντελής

 

Όλα τα ανωτέρω ονόματα τέθηκαν αφού λήφθηκαν υπόψη όλα τα προστατευτικά μέτρα που έχει λάβει η Πολιτεία για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού. Παράλληλα, τονίζεται ότι ακριβώς λόγω του ότι δράσαμε περιοριστικά εντός αυτού του προστατευτικού πλαισίου δεν κατέστη δυνατή η συγκέντρωση περισσότερων ατόμων, καίτοι εκφράστηκε η οικεία βούληση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.