Κώστας Μουτζούρης: Συντριπτική νίκη από την πρώτη Κυριακή

Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη, σήμερα το απόγευμα στο κατάμεστο Μπούρτζη.

Συγκλονιστικός Μουτζούρης: «Συντριπτική νίκη από την πρώτη Κυριακή για να ξαναβάλουμε την Περιφέρεια (Β. Αιγαίου) σε λειτουργία και τροχιά ανάπτυξης».

Σε μία χειμαρρώδη ομιλία, χωρίς χειρόγραφο, ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης «έκλεισε» συμβόλαιο, δεσμευόμενος  ότι η Χίος θα πάρει τη θέση που της αξίζει και θα αποφασίζει για τον εαυτό της. Υποσχόμενος ότι θα είναι το πρώτο μέλημα του και αν δεν το πράξει θα είναι έκθετος στα μάτια όλων μας».

Παρουσίασε ένα ξεχωριστό  ψηφοδέλτιο  με έμπειρα και νέα ικανά στελέχη.
Έτοιμα με πείρα, όραμα  και όρεξη για δουλειά για νέα πορεία στη νέα 4ετία, των νησιών του Βορείου Αιγαίου που τους αξίζει, τονίζοντας με νόημα ότι η Χίος και τα υπόλοιπα νησιά πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο Άλμα Ανάπτυξης, που θα αποφασίζουν για την τύχη τους.

Κλείνοντας την ομιλία του, ξεκαθάρισε τα  θέματα του μεταναστευτικού, διευκρινίζοντας  ότι θα απαιτήσει και θα διεκδικήσει από την κεντρική εξουσία στα νησιά του Β. Αιγαίου να γίνεται μόνο καταγραφή και ταυτοποίηση και μετά προώθηση σε κέντρα της Ηπειρωτικής Ελλάδας.

Δήλωσε:

« Ανήκω στον χώρο της ΝΔ αλλά κατέρχομαι στις εκλογές ως ανεξάρτητος πλαισιωμένος από ανθρώπους όλων των κομματικών χώρων. Η αυτοδιοίκηση δεν θέλει χρώματα. Το γεγονός ότι η Περιφέρειά μας είναι από τις τελευταίες στην απορρόφηση ευρωπαϊκών  πόρων  με θλίβει και με στεναχωρεί και ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να εμπλακώ με τα κοινά.
Τα μεγάλα και σημαντικά έργα είναι αυτά που θα μείνουν για πάντα σαν σφραγίδα στους τόπους μας.

Ευχαρίστησε δε και τον συνδυασμό του Σταμάτη Κάρματζη, που βρέθηκε ενωμένος στο πλευρό του συνδυασμού Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο, αφού σύσσωμος παραβρέθηκε στην σημερινή παρουσίαση του.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.