Εθισμός στο διαδίκτυο και δυσλειτουργική χρήση” σήμερα στο Ομήρειο

Ο Δήμος Χίου, το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, το Κέντρου Κοινότητας και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Χίου εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, μέσω του αντιπροσώπου της στο Νομό Χίου κ. Δημήτριο Κουτσουράκη.

Η συνεργασία αφορά την υλοποίηση μιας σειράς ομιλιών (κάθε Πέμπτη έως τον Ιούνιο) που σχετίζονται με θέματα υγείας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων των δημοτών.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χίου σε θέματα Υγείας κ. Ιωάννης Γεωργιάδης προσκαλεί όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στην πρώτη ενημερωτική ομιλία στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και ώρες 17.30 – 19.30 με θέμα: «Εθισμός στο διαδίκτυο και δυσλειτουργική χρήση» με εισηγητή τον κ. Τζαννή Πολυκανδριώτη, Νοσηλευτής, RNMH, MSc, Ψ.N.A., Μέλος Δ.Σ. Ε.Ν.Ε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.