Εγκρίθηκαν και τα υπόλοιπα ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ

Μετά και την δημοσιοποίηση της υπουργικής απόφασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων εγκρίνονται τα ολιγομελή τμήματα Τεχνικός Ανθοκομίας & Αρχιτεκτονικής Τοπίου της Γ΄ τάξης στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Χίου και ο τομέας Οικονομίας & Διοίκησης στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Χίου.

Είναι γεγονός ότι το τρίτο τμήμα, αυτού της ειδικότητας των Οχημάτων της Γ΄ τάξης  του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χίου, οι υποψήφιοι μαθητές προ του κινδύνου να θεωρηθούν μη εγγραφέντες ζήτησαν να εγγραφούν σε άλλη ειδικότητα! Κάτι ανάλογο που συνέβη και στο ΕΠΑΛ Βροντάδου με τον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης το οποίο για το λόγο αυτό έπαψε να υφίσταται!

ΤοΠεριφερειακό Τμήμα της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών αναφέρει σε ανακοίνωσή του:  «Επιτέλους η δικαίωση για όλους όσους συνέδραμαν στο εγχείρημα έγκρισης των ολιγομελών τμημάτων στην Χίο ήλθε, μετά από σχεδόν δίμηνο και πολύπονο αγώνα για τα δυο από τα τρία τμήματα που διεκδικούσαμε τελευταία!

   Ως Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους συνέδραμαν και συνέβαλαν με τον τρόπο του ο καθένας στον συγκεκριμένο σκοπό».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.