Βαθειά συγκίνηση και συνεχές χειροκρότημα στη μνήμη του αδικοχαμένου Χρήστου κατά τη τελετή καθομολόγησης των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου η τελετή καθομολόγησης  των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Συνολικά 120 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ορκίστηκαν, με τους γονείς, συγγενείς και φίλους να έχουν έρθει στη Χίο από διάφορα μέρη της Ελλάδος για να παρευρεθούν σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής των παιδιών τους. Φέτος, για πρώτη φορά η τελετή καθομολόγησης πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου.

Βαθειά συγκίνηση και συνεχές χειροκρότημα στη μνήμη του αδικοχαμένου Χρήστου

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κλίμα συγκίνησης οι σπουδαστές, οι σπουδάστριες, οι διδάσκοντες του Τμήματος Ναυτιλίας και όλοι οι παρευρισκόμενοι τίμησαν την μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή, Χρήστου Κόλλια, που δυστυχώς έχασε τη ζωή του την 28η Οκτωβρίου, μετά από 1 μήνα νοσηλείας. Ο άτυχος νεαρός  στις 25 Σεπτεμβρίου παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, στην περιοχή του Κονταρίου.
Η μητέρα του Χρήστου, ταξίδεψε μέχρι τη Χίο για να λάβει το πτυχίο του γιου της.
Όλο το αμφιθέατρο με βαθειά συγκίνηση και συνεχές χειροκρότημα τίμησε τη μνήμη του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.