Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Δημάρχου Χίου – Ένας αληθινός αγωνιστής

Ένας αληθινός αγωνιστής έφυγε πριν από λίγες ώρες από τη ζωή. Ο Γιώργος Κάρμαντζης, πατέρας του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, δεν κατάφερε δυστυχώς να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας του, όπως αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής. Ο Γιώργος Κάρμαντζης αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώριζαν φημιζόταν για την  ντομπροσύνη του, την εντιμότητά του και για το πόσο καλός σύζυγος και πατέρα υπήρξε απέναντι στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μεγάλωσε τα παιδιά του, τα οδήγησε στο σωστό δρόμο, του έδωσαν μεγάλες χαρές. Συγκεκριμένα, ένα από τα παιδιά του ο Σταμάτης, ο σημερινός Δήμαρχος Χίου, τον οποίο καμάρωσε βουλευτή, νομάρχη και από άλλες ηγετικές θέσεις. Έφυγε υπερήφανος, ικανοποιημένος και πάντοτε καμάρωνε για την οικογένειά του.

Μεγάλη ικανοποίηση πήρε όταν είδε ότι ο χιώτικος λαός τίμησε με τη ψήφο του το γιό του, Σταμάτη.

Η σύζυγος, τα παιδιά και γενικότερα η οικογένειά του πάντοτε ήταν στο πλευρό του μέχρι και τη τελευταία στιγμή. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε την Τετάρτη το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στις Καρυές σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια. Συμπαραστεκόμαστε στο μεγάλο πόνο της οικογένειας για την απώλεια του μπάρμπα Γιώργου! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.