Στο Πειθαρχικό ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ – ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ και ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ

Η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματειων Χίου αποτελούμενη από τους Πάχο Εμμανουήλ, Μπλάτζιο Ελευθέριο και Βεργίνα Κωνσταντίνο, συνεδρίασε στις 07-02-2019, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χίου.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Κ.Α.Π. και του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο. και αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα και τις εκθέσεις των παρατηρητών, αποφασίζει για τις ακόλουθες πειθαρχικές κυρώσεις:

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ – ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  1. Φ.Α. Π.Α.Σ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ – Α.Ο. ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ  (Β΄ κατηγορία: 02-02-2019) :

– ΚΑΠΙΤΑΝΙΔΗΣ Κ. – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Ο. ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ:

Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 50 € για απομάκρυνση από τον αγωνιστικό χώρο λόγω διαμαρτυριών – Υπότροπος. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρα 5 παρ. 1γ,2δ και 11 παρ. 2).

  1. Φ.Α. Α.Π.Ο. ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ – Α.Π.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΥΜΙΑΝΩΝ

(Α΄ κατηγορία: 03-02-2019) :

– ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α.Π.Ο. ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ:

Χρηματικό πρόστιμο εκατό ευρώ (100 €) για προσωρινή διακοπή του αγώνα λόγω υβριστικής συμπεριφοράς φιλάθλων του σωματείου εναντίον αξιωματούχων του αγώνα. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρο 15 παρ. 1 και παρ. 6α).

  1. Φ.Α. Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ – Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

(Α΄ κατηγορία: 03-02-2019) :

– ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ:

Χρηματικό πρόστιμο εκατό ευρώ (100 €) λόγω εισόδου φιλάθλου του σωματείου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρο 15 παρ. 4α και παρ. 6α).

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής είναι άμεσα εκτελεστές. Η άσκηση έφεσης δεν αναστέλλει την εκτέλεση της απόφασης. Η καταβολή των χρηματικών ποινών του πειθαρχικού κώδικα όταν συμπληρώσουν ή ξεπεράσουν το ποσό των 150 ευρώ πρέπει να γίνει εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της τελευταίας απόφασης στη διοργανώτρια. Εάν δεν έχουν καταβληθεί τα πρόστιμα εντός της προθεσμίας αυτής, τότε η διοργανώτρια ή η επιτροπή πρωταθλήματος που αυτή έχει ορίσει, δεν θα ορίζει τον επόμενο αγώνα (και κάθε επόμενο αγώνα μέχρι την πληρωμή της οφειλής) του οφείλοντος σωματείου, ο οποίος θα κατακυρώνεται  υπέρ του αντιπάλου σωματείου με τέρματα 0-3. Όταν η οφειλή υπερβεί το όριο των 150 ευρώ δεν επιτρέπεται μερική καταβολή του ποσού μόνο κατά το υπερβάλλον, αλλά μόνο εφάπαξ καταβολή του συνόλου της οφειλής. Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση αυτή εμπίπτουν κάθε είδους χρηματικές ποινές που αφορούν στα σωματεία και όχι μόνο οι επιβαλλόμενες με κάρτες σε ποδοσφαιριστές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.