Ο τίτλος του πρωταθλήματος και το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ανήκουν στην Μικρασιατική…!!!

«Η αυλαία στο σήριαλ έπεσε σήμερα με την επίσημη απάντηση της ΕΠΟ προς την τοπική ΕΠΣ ,μία απάντηση που περιείχε το αυτονόητο με τα δεδομένα εξ’ αρχής να είναι ξεκάθαρα, όταν και η ΕΠΟ ζητούσε την ανακήρυξη των πρωταθλητών που βρίσκονταν στην 1η θέση των πρωταθλημάτων,στην επίσημη και διαμορφωμένη με βάση τον ΚΑΠ !!! βαθμολογία των τοπικών ΕΠΣ (στη Λέσβο υπήρχαν 2 όμιλοι πρωταθλήματος για αυτό το λόγο και ακολούθησαν διαφορετική προσέγγιση).

Προφανώς και δεν είναι ούτε δίκαιο,ούτε σωστό να κρίνεται ένα πρωτάθλημα έτσι,με τον ”ξαφνικό θάνατο” δεν είναι δίκαιο για κανέναν…Η Μικρασιατική θα καταγράψει ένα πρωτάθλημα στην ιστορία της αλλά κάποιοι θα το λένε το πρωτάθλημα του κοροναιού, θα μπορούσε όμως αν αυτό συνεχιζόταν,να το διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο,όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που πλέον στερούνται αυτό το δικαίωμα.

Έτσι λίγο ή πολύ είναι άδικο για όλους,αυτό που συμβαίνει,αλλά αν κοιτάξουμε και στην άλλη πλευρά του νομίσματος,αν ψάξουμε για λίγη δικαιοσύνη μέσα στην αδικία, η Μικρασιατική άξιζε αυτό το πρωτάθλημα (όσο από αυτό διεξήχθη) και αν εξαιρέσουμε αυτά που νιώθουμε με την ιδιότητα του παράγοντα για το γεγονός ότι (όπως ανέφερε και μια ομάδα σε ανακοίνωση της) δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι των ποδοσφαιριστών μας,του τεχνικού επιτελείου και οι δικοί μας για φέτος, και εν τέλει να νιώθουμε δικαιωμένοι, υπάρχουν ακόμη πολλά για τα οποία ΟΛΟΙ οι Μικρασιάτες νιώθουμε περήφανοι!!!

Και είμαστε περήφανοι για το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο.
Είμαστε περήφανοι για τον κόσμο που μια ομάδα της πόλης έφερε πίσω στο γήπεδο τις Κυριακές.
Για τους πολυάριθμους Μικρασιάτες που μετά από πολλά χρόνια ακολουθούσαν την ομάδα στα εκτός έδρας..
Είμαστε περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας που είναι οι μοναδικοί μη αμειβόμενοι στο νησί, ήταν όμως οι ίδιοι που απαίτησαν να λάβει αμοιβή ένας και μόνο ποδοσφαιριστής,γιατί οι ίδιοι τον ήθελαν στην ομάδα μας.

Είμαστε περήφανοι για το τεχνικό επιτελείο μας, που δουλεύει ακατάπαυστα και ακούραστα ώρες ατελείωτες και σε διαφορετικές χρονικές ζώνες μέσα στην ημέρα για να καλύψει ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές.
Είμαστε περήφανοι για το ήθος ολόκληρου του οργανισμού της Μικρασιατικής,ήθος που για άλλη μία χρονιά επιβραβεύεται με το fair play
Είμαστε περήφανοι για την διοίκηση ,την πιο νεανική του πρωταθλήματος,που της δόθηκε η ευκαιρία χαμένους βαθμούς στο γήπεδο να τους κερδίσει έξω από αυτό και δεν το έπραξε.

Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε μια ιστορία 96 ετών και δεν παρεκκλίνουμε αρχών.
Είμαστε περήφανοι γιατί το 90% του φίλαθλου κόσμου και παραγόντων άλλων ομάδων,στο νησί, όλη αυτή την περίοδο αναμονής, υποστήριζαν και στήριζαν Μικρασιατική!!! Με ή χωρίς αστερίσκο, είμαστε πρωταθλητές!!!
Για ότι δώσατε μέσα και έξω από το γήπεδο, σε όλους τους Μικρασιάτες που μόχθησαν μέχρι και την ημέρα που η μπάλα σταμάτησε να κυλάει στο χόρτο, ένα μεγάλο μπράβο. Καλορίζικο!!» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Μικρασιατικής Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.