Ευχαριστήριο από το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΥ

 

Το σωματείο μας από την ίδρυσή του το 1986 έως και σήμερα, προσφέρει αδιάκοπα αθλητική παιδεία στα παιδιά των Οινουσσών, αλλά και αποτελεί πυλώνα ψυχαγωγίας για τους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας. Στόχος και επιθυμία μας είναι να περαστεί το μήνυμα σε κάθε φίλο της ομάδας μας, είτε εντός νησιού, είτε εκτός, ότι ο ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ ανήκει σε εκείνους που τον αγαπούν, σε όλους μας, σε κείνους όσους αγαπούν το ακριτικό νησί μας, τα παιδιά και τους κατοίκους του. Ο ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ ανήκει σε εκείνους που εκτιμούν την δυσκολία που συνεπάγεται με το να διαμένεις σε ένα ακριτικό νησί. 

Θα θέλαμε ως Διοίκηση και εκπροσωπώντας τον προπονητή μας και τους παίκτες μας, να ευχαριστήσουμε θερμά, για την έμπρακτη στήριξη τους, βοηθώντας στον αθλητικό εξοπλισμό της ομάδας, όλους μαζί αλλά και καθένα ξεχωριστά τους: Βογιατζή Γεώργιο, Λεοντή Ελένη, Ταουσάνη Κυριακή, Τσίχλα Δημήτριο, Τσίχλα Νικόλαο, Μαρή Αντώνιο, Ροδίτη Απόστολο. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που έγιναν χορηγοί στο ημερολόγιο της ομάδας μας που θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων ημερών.

Ο Πανοινούσσιος ανήκει σε όλους.

 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου

 Α.Ο. ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.