“2020 Αστέρια Φωτίζουν τη Χίο” – Ξεκινάει το 10ήμερο Εορταστικών Εκδηλώσεων

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό μετράμε αντίστροφα για το Δεκαήμερο Εορταστικών Εκδηλώσεων «2020 Αστέρια Φωτίζουν τη Χίο» από τις 21 έως τις 31 Δεκεμβρίου!!!!!!

«Εμβληματική θα είναι η έναρξη το Σάββατο 21/12 με το 1ο Χριστουγεννιάτικο Gala «Το Μαγικό Ταξίδι των Ευχών», όπου θα ταξιδέψουμε στα παιδικά μας όνειρα και θα απολαύσουμε μία πρωτότυπη και άκρως γιορτινή καλλιτεχνική σύμπραξη – έκπληξη από καλλιτέχνες του νησιού μας που υπό τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου θα παρουσιάσουν ένα Μουσικό-Χορευτικό-Θεατρικό υπερθέαμα!!!!

Θερμές Ευχαριστίες στην Παιδική Χορωδία «Αρμονία», τη Σχολή Χορού «Λία Δημητροπούλου», το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου και Τέχνης «Παρασκήνιο 18» την Ομάδα του Tango και φυσικά τη Φιλαρμονική του Δήμου Χίου καθώς και το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο που θα φιλοξενήσει αυτόν το νέο θεσμό του Χριστουγεννιάτικου Gala!!! Να είστε όλοι εκεί!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.