ΟΕΒΕ Χίου – Δε δέχεται άλλα είδη πρώτης ανάγκης λόγω προβλημάτων διαχείρισης

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό, ότι λόγω προβλημάτων στη διαχείριση των ειδών για τους πυρόπληκτους της Αττικής μετά τη μεγάλη προσφορά των κατοίκων του νησιού μας για τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων, δε δέχεται άλλα είδη μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης από τους αρμόδιους Δήμους των πυρόπληκτων περιοχών. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του η ΟΕΒΕ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου ευχαριστεί θερμά όσους υποστήριξαν έμπρακτα τους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, φέρνοντας είδη άμεσης ανάγκης στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Παρακαλούμε, μην φέρνετε άλλα είδη πρώτης ανάγκης καθώς υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης και αποθήκευσης  στους αρμόδιους Δήμους. Αναμένουμε, νέες λίστες με τις ανάγκες των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.