Χριστουγεννιάτικες κατασκευές στο περίπτερο του «Εργαστηρίου»  του Π.Σ.Α.μεΑ.

Δευτέρα 23/12/2019, ώρα 17.00, στην Πλατεία Βουνακίου

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ και τα παιδιά του «Εργαστηρίου» του προσκαλούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου και ώρα 5.00 μ.μ., στο χριστουγεννιάτικο περίπτερό μας στην πλατεία Βουνακίου, δίπλα στο χωριό του Αη Βασίλη, για να φτιάξουμε μαζί χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές. Μπογιές, χαρτόνια, κόλλες και χρώματα θα μεταμορφωθούν, ενώ ο Άγιος Βασίλης θα κερνάει όλους ζεστή σοκολάτα!!!

Το περίπτερο του «Εργαστηρίου» έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του και εκεί θα βρείτε όμορφα δωράκια, όπως κουμπαράδες, γούρια, ρόδια και άλλα μικρά παιχνίδια, που μπορούν να συνοδεύσουν τις ευχές σας και τις φετινές γιορτές, σε συγγενείς και φίλους.

Στη γνώριμη θέση του, απέναντι από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, το περίπτερο λειτουργεί καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας του εορταστικού προγράμματος των καταστημάτων.

Τα παιδιά του «Εργαστηρίου» μας, οι δασκάλες τους και το Δ.Σ. του Παγχιακού Συλλόγου Α.μεΑ. σας ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξή σας και σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και το Νέο Έτος να φέρει Χαρά, Υγεία και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.