Χαμός στη συναυλία του Πάριου

Του Π. Κυδώνη

Γνωρίζετε την παροιμία που λένε, Έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα;

Αυτό συνέβη και χθες το βράδυ στην συναυλία του Γιάννη Πάριου, που διοργανώθηκε στο στάδιο της Χίου.

Ένα ατελείωτο πάρτι, που έδωσε όπως πάντα ο Γιάννης Πάριος τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Γιάννης «ξεσήκωσε» το κοινό τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες του, και αυτό να τον ανταμείβει με το απλόχερο χειροκρότημά τους!

Ο κόσμος έδωσε δυνατό παρών καθώς στο στάδιο της Χίου μαζεύτηκαν εκατοντάδες Χιώτες και μη.

O Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του και που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα, με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του. Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας έδηξε για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.