Υπάρχει λύση για το μεταναστευτικό;

Θα το επισημάνω για τελευταία φορά. Και λέω για τελευταία γιατί δεν έχει νόημα να το γράφουμε και να το ξαναγράφουμε. Κάτι άλλο πρέπει να κάνουμε.
Η λύση λοιπόν για να φρενάρει το ανεξέλεγκτο πλέον κύμα λαθρο-εποικισμού είναι μία και μοναδική:
-Κλειστές δομές στρατιωτικού τύπου για όλους όσους έρχονται παράνομα στην χώρα. Πρόσφυγες, «πρόσφυγες» ή επίδοξους μετανάστες. Ας κάνουν όσες αιτήσεις ασύλου θέλουν. Μέχρι να εγκριθούν ή να απορριφθούν τελεσίδικα (και για όσο χρόνο αυτό χρειαστεί) θα πρέπει να μένουν υπό περιορισμό μετακίνησης σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Οι οποίες δεν θα πρέπει να βρίσκονται εντός αστικού ιστού, ούτε βέβαια στα ακριτικά νησιά. Σε απόμακρες περιοχές της ενδοχώρας, ει δυνατόν, ελάχιστα…ειδυλλιακές.
Πώς θα φτιαχτούν οι εγκαταστάσεις αυτές; Σε χρόνο μηδέν, λυόμενες και «προκάτ» από το μηχανικό των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και τους υπεργολάβους του δημοσίου. Που θα βρεθούν τα χρήματα; Ας τσακιστεί να μας τα δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως τα δίνει απλόχερα στην Τουρκία. Αλλιώς, πείτε μου εσείς, τι νόημα έχει να εξακολουθεί η χώρα να εφαρμόζει τις «ευρωπαϊκές προβλέψεις περί χορήγησης ασύλου»; Κονδύλια υπάρχουν;
Ασφαλώς και υπάρχουν. Μόνο που αντί να καταλήγουν στις ελληνικές κρατικές υπηρεσίες που επιβαρύνονται με την διαχείριση του προβλήματος, γεμίζουν τις τσέπες επιτήδειων. Από τα 2,2 δις ευρώ που έχει λάβει η Ελλάδα ως «ενίσχυση» για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού (σε σύνολο…23,3 δις που ανέρχεται η ευρωπαϊκή βοήθεια), μόλις το 12% έχει μοιρασθεί σε συναρμόδια υπουργεία και δημόσιους φορείς.
Η μερίδα του λέοντος (743 εκ) έχει πάει στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, άλλα 343 εκ. στον περιβόητο Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ), που έκανε και…συστάσεις στους Έλληνες να καλοδέχονται τους εισβολείς, στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για το Άσυλο και στις γνωστές ΜΚΟ! Για να σιτίζουν και να χαρτζιλικώνουν με το αζημίωτο τους τριτοκοσμικούς μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους, με 12 ευρώ την ημέρα «οδοιπορικά», κάνουν πραγματικό πάρτυ.
Και το πάρτυ θα συνεχίζεται όσο η υποδοχή και εγκατάσταση των απρόσκλητων μουσαφιραίων, αφήνεται στα χέρια τρίτων καλοθελητών. Αφού μπήκε που μπήκε στην διαδικασία επιμελητείας ο ελληνικός στρατός, πρέπει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη της φιλοξενίας των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών σε φρουρούμενες κλειστές δομές. Και θα μπορέσει να το κάνει άψογα και αξιοπρεπώς για τους φιλοξενούμενους με τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που σήμερα λυμαίνονται οι επιτήδειοι.
Αυτό θα διεκδικούσε μία κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της. Και δεν θα άφηνε να αποφασίζουν οι Γερμανοί για το μέλλον του λαού που την εξέλεξε. Χωρίς μάλιστα να της απευθύνουν τον λόγο.

Πηγή: newsbreak.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.