Υγιείς και πίσω στη ζωή τους όλοι οι ασθενείς της Λέσβου!

Αρνητικά ήταν για την ύπαρξη του κορονοϊού covid 19, τα αποτελέσματα ελέγχου δειγμάτων για τις δυο γυναίκες από την Αγία Παρασκευή που είχαν βρεθεί θετικές πριν περίπου 20 μέρες. Πρόκειται για τις δυο γυναίκες που είχαν νοσήσει πολύ ελαφρά και έθεσαν σε επιφυλακή όλο τον υγειονομικό μηχανισμό στη δυτική Λέσβο δεδομένου του ότι η μια από αυτές εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε κέντρα υγείας της περιοχής. Ας σημειωθεί ότι η τρίτη γυναίκα μέλος της οικογένειας που νόσησε κατέληξε λόγω των πολύ σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων που αντιμετώπιζε.

Δεδομένου τούτου ελεύθεροι να επιστρέψουν στη ζωή τους είναι πλέον και οι πέντε πολίτες του νησιού που είχαν νοσήσει από τον κορονοϊό και οι οποίοι έχουν ελεγχθεί και βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό. Εκτός από τις δυο γυναίκες από την Αγία Παρασκευή αρνητικοί και ήδη στα σπίτια τους και στη ζωή τους είναι η πρώτη γυναίκα από το Πλωμάρι που ασθένησε κατά την επίσκεψη της στους Αγίους Τόπου και το ζεύγος των επιχειρηματιών που είχαν ασθενήσει κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στην Ταϋλάνδη.

Στην ανάγκη πάντως να επιμείνουμε στην τήρηση όλων ανεξαιρέτως των μέτρων που έχουν ληφθεί επιμένουν οι υγειονομικοί.

πηγή: stonisi.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.