Το Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο στην Χίο – Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Ομήρειο η εκδήλωση ενημέρωσης πολιτών

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές εταιρείες της χώρας, ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης Ιατρών της Περιφέρειας πραγματοποιεί κάθε χρόνο Περιφερειακά Καρδιολογικά Συνέδρια και ταυτόχρονα, με κύριο στόχο την ενημέρωση για τα Καρδιαγγειακά Νοσήματα, που αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως, διοργανώνει στις τοπικές κοινωνίες δράσεις πρόληψης υγείας.

Στο διάστημα 6-7 Σεπτεμβρίου 2019, η ΕΚΕ πραγματοποιεί το Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Βορειοανατολικού Αιγαίου στην Χίο (Ξενοδοχείο Chios Chandris) με ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα για την επιμόρφωση των Ιατρών που σχετίζονται με την Καρδιαγγειακή Ιατρική.
Πέραν του επιστημονικού προγράμματος, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στο Ομήρειο Πνευματικό κέντρο (ώρα 18.30) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης πολιτών όπου καταξιωμένοι επιστήμονες και Καθηγητές Καρδιολογίας θα πραγματοποιήσουν εύληπτες ομιλίες και παρουσιάσεις για την Πρόληψη και αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών παθήσεων-Παράγοντες Κινδύνου.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να μιλήσετε οι ίδιοι με τους έγκριτους επιστήμονες που θα παρευρεθούν στη Χίο στα πλαίσια του εν λόγω συνεδρίου. 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.