Το ξεδόντιασμα των βουτυρομπεμπέδων από τον Μαέστρο της καλοκουρδισμένης Ορχήστρας!

Η επικαιρότητα τρέχει τα γεγονότα πάνε κι έρχονται με ταχύτητα φωτός. Δεν προλαβαίνουμε το ένα από πίσω το άλλο. Ό τίτλος δεν είναι τυχαίος ούτε το φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτεται στο κείμενο μου. Δείτε, θαυμάστε και αναλογιστείτε όλα τα τεκταινόμενα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Είχαμε την 46η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου του 1973 από τους τότε φοιτητές εναντίον της Χούντας. Αν θα δείτε πολλοί από αυτούς που προβλήθηκαν τότε και προχώρησαν σε Αριστερόστροφους σχηματισμούς έχουν χρηματίσει υπουργοί σε κατά καιρούς διάφορες κυβερνήσεις και σήμερα είναι πάμπλουτοι και εκατομμυριούχοι . Μέχρι πριν πέντε μήνες έτρωγαν κι έπιναν με τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές όπως τους καταγγέλλουν και τους φωνάζουν σήμερα με συνθήματα κατά του καπιταλιστικού συστήματος. Πήγαν πορεία υποτίθεται για την γιορτή του Πολυτεχνείου και βγήκαν αμέσως και διατυμπάνιζαν στα ΜΜΕ ότι έκαναν αντικυβερνητική πορεία για να χαϊδεύουν τα αυτιά των αναρχικών και εγκληματικών οργανώσεων και αριστερόστροφων μπαχαλάκιδων προτρέποντας τους κατ αυτόν τον τρόπο να προβούν σε βιαιότητες και να κάνουν το κέντρο της Αθήνας εμπόλεμη ζώνη με μολότοφ μάρμαρα τούβλα πέτρες και ότι αντικείμενο εύρισκαν μπροστά τους.

Αλλά δυστυχώς αυτή την φορά ο μαέστρος της ορχήστρας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε καλοκουρδισμένα τα όργανα του και τους έπιασε στα πράσα στην κυριολεξία τούς ξεδόντιασε και τους έκανε φαφούτηδες!

Άντε τώρα να βρουν οδοντοτεχνίτες και οδοντίατρους να τους φτιάξουν μασέλες η να τους βάλουν φυτευτά δόντια. Αυτό είναι το πιστεύω τους για τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου. Οι περισσότεροι είναι καλοπερασάκηδες βουτυρομπεμπέδες που το παίζουν αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες και παιδιά των λαϊκών στρωμάτων της κοινωνίας και αντιστασιακοί επαναστάτες της πεντάρας. Δυστυχώς πολλοί από αυτούς διαφέντευαν τις τύχες μας και την ζωή μας τόσα χρόνια ! Αρπακτικά και σαρκοφάγα φυτά! Αυτά εγώ τουλάχιστον θα τα γράφω και θα τα προβάλλω γιατί δεν ανέχομαι την κοροϊδία και τον εξευτελισμό της αξιοπρέπειας όλων των πολιτών της χώρας που ζω και αναπνέω!

Καλό ξημέρωμα!

Χίος 18 Νοεμβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.