Το Δ.ΙΕΚ Χίου πρώτο σε δυναμικότητα στο Β. Αιγαίου

Το Δ.ΙΕΚ Χίου για ακόμα μια χρονιά παραμένει πρώτο σε δυναμικότητα στο Β. Αιγαίο με 13 τμήματα. Το σχολικό έτος 2019-2020 θα λειτουργήσουν 6 νέα τμήματα (Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθός νοσηλευτικής μαιευτικής, Βοηθός φαρμακείου, Δημοσιογραφίας, συντακτών και ρεπόρτερ, Τέχνη φωτογραφίας και Τεχνικός μελισσοκομιας) και 7 παλιά.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι παρακαλούνται να προσέλθουν απαραιτήτως από τη Δευτέρα 16-09-2019 έως και την Παρασκευή 20-09-2019 μέχρι τις 20:00 μ.μ., στο  ΔΙΕΚ Χίου για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής. Τα αποτελέσματα της αίτησης τους, έχουν αναρτηθεί στο πληροφοριακό σύστημα της Γενικής Γραμματείας και Νέας Γενιάς και στονσύνδεσμο  https://diek.it.minedu.gov.gr/index.php/basic/reset.

Σημειώνεται ότι το ωράριο λειτουργίας είναι του Δ.ΙΕΚ Χίου είναι 13:00- 21:00.

Σημειώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως σπουδαστές, μπορούν να προσέλθουν από σήμερα 16 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 κατά τις ώρες λειτουργίας του ΔΙΕΚ Χίου για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.