Τιμή στον Υποσμηναγό Στυλιανό Παναγυφτόπουλο

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Χίου, τιμά σήμερα  Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11.30π.μ. τη μνήμη του αειμνήστου Υποσμηναγού Στυλιανού Παναγυφτόπουλου, με  επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο της αναθηματικής στήλης στη λεωφόρο Ενώσεως.

Πρόκειται για ένα καθήκον που επιτελεί ο Σύνδεσμός κάθε χρόνο στη μνήμη του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του την ώρα του υπέρτατου καθήκοντος.

Να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με το ιστορικό του τραγικού συμβάντος, ο υποσμηναγός Παναγυφτόπουλος κατέπεσε μαζί με το μαχητικό αεροσκάφος την 7η Νοεμβρίου 1994 στο σημείο της αναθηματικής στήλης, κατά τη διάρκεια ασκήσεων αναχαίτισης, διότι  προτίμησε να παραμείνει στο αεροσκάφος αντί να εκτιναχθεί από αυτό, προκειμένου να το οδηγήσει σε πτώση εκτός κατοικημένης περιοχής.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, οι Αρχές του Τόπου, ο Στρατιωτικός Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ, ιπτάμενοι της 384 Μ.Ε.Δ. και εκπρόσωποι των αποστράτων αξιωματικών.

Καλούνται όλοι οι συμπατριώτες μας  να παρευρεθούν και να τιμήσουν τη μνήμη του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.