Την Πέμπτη 7 Μαρτίου ξεκινάει η δίκη στο Χονγκ Κονγκ για το μοντέλο από την Μυτιλήνη

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου ξεκινάει η δίκη στο Χονγκ Κονγκ της υπόθεσης του μοντέλου με την κοκαΐνη, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, ενώ κοντά της ήδη βρίσκονται οι γονείς της και ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ανέφερε: «Είδαμε την Ειρήνη την Κυριακή που μας πέρασε, είναι αισιόδοξη, πιστεύει ότι θα αθωωθεί».Ο ίδιος ωστόσο, αναφέρει πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την νεαρή κοπέλα και όπως τονίζει χαρακτηριστικά,«η δικαίωσή της για εμένα θα αποτελέσει έκπληξη».

Ο συνήγορός σχολιάζοντας την εξέλιξη είπε πως: «Δείχνει ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος της υπόθεσης, ποιος την παρέσυρε, ποιος την κορόιδεψε και την εξαπάτησε και ποιος, αυτός μαζί με τους συνεργούς του, έβαλε τα ναρκωτικά ουσιαστικά, στην κρύπτη».

«Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα»
Την ώρα που οι Αρχές του Χονγκ Κονγκ δεν δείχνουν διάθεση ούτε καν για ελαφρυντικά, ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο έρχεται και δίνει ελπίδες στη νεαρή κοπέλα και ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Επεσήμανε ο συνήγορος του μοντέλου:«Αυτό που μπορώ να πω χωρίς να πω περισσότερα είναι ότι έγινε η εξέταση στο Χονγκ Κονγκ των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο δέμα της ναρκωτικής ουσίας και δεν ανιχνεύθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης, αυτό σημαίνει ότι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τη ναρκωτική ουσία».

«Η δίκη ξεκινά στις 7 Μαρτίου. Η πρόβλεψη είναι έως και 15 Μαρτίου. Η δίκη μπορεί να διαρκέσει λιγότερο γιατί μετά τους μάρτυρες του κατηγορητηρίου θα έρθει η ώρα της απολογίας της Ειρήνης και η εξέτασής της από τον εισαγγελέα αλλά και από την υπεράσπισή της. Θεωρώ ιδιαίτερα αβέβαιο το αποτέλεσμα… Στη συγκεκριμένη περίπτωση με βάση την αυστηρότητα των νόμων για τα ναρκωτικά και ενδεχομένως να θέλουν να δώσουν μήνυμα παραδειγματισμού σε παρόμοιες περιπτώσεις, το επίδικο αντικείμενο είναι αν θα πιστέψει το 7μελές σώμα των ενόρκων την εκδοχή της Ειρήνης ότι είναι αθώα ή θα θεωρήσουν ότι ήξερε τι μετέφερε. Τα στοιχεία της δικογραφίας μένει να ειπωθούν στο ακροατήριο», είπε μεταξύ άλλων ο συνήγορος του μοντέλου απο την Μυτιλήνη, Σάκης Κεχαγιόγλου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.