ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση “Ο ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”

Ως πρώην Δήμαρχοι, με μακροχρόνιους και βαθύτατα συναισθηματικούς δεσμούς να μας συνδέουν με τον Βροντάδο, (τον οποίον υπηρετήσαμε με την, τιμητική για μας, εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας), νοιώθουμε το χρέος να λάβουμε δημόσια θέση επί των τοπικών διεργασιών εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.
Τα προβλήματα του Βροντάδου, αν και γνωστά σε αρκετούς, αναδείχθηκαν πλήρως και καταγράφηκαν επαρκώς κατά τη διάρκεια των εργασιών του περσινού Παμβρονταδουσιακού Συνεδρίου. Η ιεράρχησή τους και η μεθοδική διεκδίκηση λύσεων αυτών, προϋποθέτει, μεταξύ άλλων, την εκλογή ενός ικανού Τοπικού Συμβουλίου το οποίο θα διαθέτει τη γνώση, τη θέληση και το “τσαγανό” εκείνο που θα απαιτηθεί για συλλογική, δυναμική και άρα αποτελεσματική δράση.
Έχοντας υπόψη τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Ανεξάρτητης και Ενωτικής Κίνησης υπό την επωνυμία “Ο ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”, αλλά και τις αρχές και τους στόχους της, εκτιμούμε ότι αυτή προσφέρει τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη και παραγωγική θητεία, γι’ αυτό και την στηρίζουμε ανεπιφύλακτα.
Λίγο-πολύ, όλοι και όλες γνωρίζουμε τον Δημήτρη Αθανασόπουλο, τον Κώστα Βούκουνα, το Σιδερή Νικ. Ζαννίκο, την Καλλιόπη (Πόπη) Αριστ. Ζαννίκου, τον Μάρκο Κ. Κάβουρα, τη Φιλία (Φαίη) Νικ. Κόκκαλη, τη Μαρία Δημ. Μπίλου, τη Μαριάννα Π. Πελαντή και τον Παντελή Ιω. Σαλιάρη που συγκροτούν το σχετικό ψηφοδέλτιο.
Προσδοκούμε ότι οι ψηφοφόροι του Βροντάδου, θα στηρίξουν με την ψήφο τους την Κίνηση αυτή ελπίζοντας ότι, όσοι και όσες εκλεγούν, μαζί με τους αναπληρωματικούς τους, θα φανούν άξιοι της εμπιστοσύνης του εκλογικού Σώματος.
Ευχόμεθα κάθε επιτυχία στους στόχους τους για το καλό του Βροντάδου αλλά και της Χίου γενικότερα.

Βροντάδος 12-5-2019

Οι πρώην Δήμαρχοι

Μάρκος Μεννής – Αριστείδης Ζαννίκος – Δημήτρης Παπαληός – Γιάννης Μαλαφής

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.