Τα μπαλώματα μας μάραναν..

«Έργα» – μπαλώματα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, από συνεργεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στην οδό Λεωφόρο Αιγαίου, περίπου στη συμβολή της οδού με την οδό Κουντουριώτου.

Τα έργα ξεκίνησαν γύρω στις 12.00 μ.μ., ώρα αιχμής και αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων και μοτοσικλετών.

Στο σημείο δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος, αφού τα συνεργεία είχαν κλείσει την μια λωρίδα του δρόμου με κώνους σήμανσης, για να «μπαλώσουν» τις γραμμές διπλής κυκλοφορίας (που ούτε καν φαίνονται εδώ που τα λέμε).

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η κίνηση των αυτοκινήτων είχε διακοπεί, μιας και δεν υπήρχε κανείς για να τη διευθύνει.

Από τη μια πλευρά, οι εργάτες έπρεπε να ολοκληρώσουν το μπάλωμα, σύμφωνα με εντολή που τους δόθηκε από τους ανωτέρους τους και από την άλλη οι πολίτες δεν μπορούσαν να διασχίσουν την παραλιακή οδό για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Τα σημερινά έργα – μπαλώματα ταλαιπώρησαν και δυσχέραιναν τη διέλευση όλων των οδηγών που πέρασαν από το σημείο, αλλά και τη διέλευση ενός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ , το οποίο είχε κληθεί να μεταφέρει άμεσα ασθενή στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.