Τα κόκκινα τα πράσινα τα κίτρινα Φανάρια του Παρθένη!

Πρέπει να κάνουμε και λίγο χιούμορ! Σήμερα το απόγευμα ο τεχνικός της εταιρείας που έχει τοποθετήσει τα φανάρια ένωνε το αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα μέσα στον ειδικό πίνακα με τους αυτοματισμούς κ.λ.π. άγνωστα για τις δικές μου γνώσεις!

Αυτό που έμαθα όμως είναι ότι ενώ υπάρχουν δίπλα δύο πίνακες για να δώσουν ρεύμα στον πίνακα με τους αυτοματισμούς δεν έχουν ενωθεί με τον στύλο της ΔΕΗ πού είναι δίπλα μες την μέση όπως δείχνουν οι φωτογραφίες!

Πρέπει λέει να έρθει ειδική έγκριση από το υπουργείο για να γίνει η παροχή ρεύματος στους δύο πίνακες!

Αυτό που λέω εγώ είναι Στάσου Τούρκε να γεμίσω ! Ακαταλαβίστικη τακτική! Τώρα ποιοι είναι αρμόδιοι και υπεύθυνοι ας ψάξουν οι αρμόδιοι και επιτέλους μετά από τόσο καιρό που έχει τελειώσει ο δρόμος να ανάψουν επιτέλους τα περιβόητα έξυπνα φανάρια να τα δούμε και να τα θαυμάσουμε! Καθημερινά ακούω από τα ΜΜΕ ότι είναι επικίνδυνη η έξοδος και η είσοδος στον περιφερειακό και μάλιστα έχει γίνει και κάποιο τροχαίο! Νέοι Άρχοντες όποιοι είναι αρμόδιοι Ξυπνήστε και φροντίστε από τα έργα θα κριθείτε!

Καλό βράδυ!

Χίος, 1 Οκτωβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.