Τα ζητήματα που απασχολούν τις Οινούσσες στο επίκεντρο της συνάντησης του Νότη Μηταράκη και του Γιώργου Δανιήλ

Τον νέο Δήμαρχο Οινουσσών, κ. Γιώργο Δανιήλ υποδέχτηκε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος σημαντικά διαχρονικά θέματα που απασχολούν τις Οινούσσες.

Την ανάγκη να εκσυγχρονιστεί το νησί τόνισε από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Οινουσσών, προκειμένου να γίνει ξανά ένα νησί ζωντανό, με νέους και όραμα. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ζητήματα υποστελέχωσης του Δήμου από άποψη ανθρώπινου δυναμικού, τους τρόπους αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων και προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. καθώς και την προοπτική ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης τόσο με τα γύρω νησιά όσο και με τον Πειραιά.

Με το πέρας της συνάντησης, ο υφυπουργός Εργασίας, Νότης Μηταράκης ανέφερε:

«Με μεγάλη μου χαρά βρέθηκα σήμερα με τον εκλεγέντα Δήμαρχο Οινουσσών Γιώργο Δανιήλ και συζητήσαμε για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί. Οι Οινούσσες θα πρέπει να αποκτήσουν και πάλι ζωή, να αποκτήσουν αναπτυξιακή προοπτική και να δώσουν κίνητρο σε περισσότερους νέους να επενδύσουν στον τόπο. Θα είμαστε δίπλα στη νέα Δημοτική Αρχή και θα στηρίξουμε εμπράκτως κάθε θετική πρωτοβουλία για το καλό του νησιού».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.