Σύσκεψη Στ. Κάρμαντζη – Κ. Μουτζούρη με κύριο θέμα τις λιμενικές υποδομές της Χίου

Τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της (Δευτέρα 9-9-2019) στο Δημαρχείο, παρουσία του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη και του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη. Στη σύσκεψη  συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αντώνης Ζερβάκης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, οι θεματικοί Χιώτες Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Παντελής Βρουλής και Νίκος Νύκτας, ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Ξενάκης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λευτέρης Παπαλάνης.

Αντικείμενο συζήτησης της σύσκεψης αποτέλεσε αφενός  το θέμα των λιμενικών υποδομών στη Χίο και ολοκλήρωση του master plan για το οποίο ισχύουν στενά χρονικά περιθώρια και αφετέρου το νέο λιμάνι των Καρδαμύλων.

Επιπροσθέτως, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στενότερη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας στο πλαίσιο προγραμματικών συμβάσεων, ενώ από κοινού ο Δήμαρχος κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης σημείωσαν και επισφράγισαν τη συμπόρευση Δήμου και Περιφέρειας καθ’όλη τη διάρκεια της τετραετίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.