Συνεχίζει τις συναντήσεις και τις επαφές ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γεώργιος Αμέντας

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, οι εθιμοτυπικού χαρακτήρα συναντήσεις με φορείς του υποψήφιου με το Κίνημα Αλλαγής Γιώργου Αμέντα. Η εβδομάδα ξεκίνησε πολύ πρωί με τη συνάντηση στην Πυροσβεστική υπηρεσία με τον διοικητή κύριο Βουράκη ο οποίος με λεπτομέρειες ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για διάφορα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της υπηρεσίας, τον εξοπλισμό της και την ετοιμότητα της αυτούς τους κρίσιμους καλοκαιρινούς μήνες όπου η επικινδυνότητα πυρκαγιών βρίσκεται στο ζενίθ. Κλείνοντας την επίσκεψη ο κ. Αμέντας συζήτησε και με το έμψυχο δυναμικό των στελεχών που εκείνη την ώρα παρευρίσκονταν στο κτήριο.

Ακολούθως υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Τριαντάφυλλο κατά την οποία πραγματοποιήθηκε μια μικρή περιήγηση στις εγκαταστάσεις του σταδίου και ανταλλάχθηκαν γόνιμες απόψεις σχετικά με τον αθλητισμό στο νησί, την βελτίωση των υποδομών και την διεξαγωγή άρτιων διοργανώσεων. Στις 11 ο Γιώργος Αμέντας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμεναρχείο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κύριο Κέφη λαμβάνοντας κατατοπιστική ενημέρωση για ποικιλία θεμάτων ενώ το μεσημέρι επισκέφτηκε το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του δήμου Χίου, όπου τον υποδέχθηκαν θερμά ο πρόεδρος του νομικού προσώπου κύριος Καμπούρης Παντελής και ο πρόεδρος του κολυμβητηρίου κύριος Νίκος Λαμπρινούδης.

Οι χθεσινές εθιμοτυπικές συναντήσεις έκλεισαν το απόγευμα με την παρουσία του κυρίου Αμέντα στο Εργατικό Κέντρο με τον πρόεδρο κύριο Κώστα Λίνα, τον γενικό γραμματέα και συνδικαλιστές. Τα εργασιακά ζητήματα και κυρίως το θέμα της προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων που αναμφίβολα θα απασχολήσουν τους επόμενους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, κυβερνητικούς και μη, τίθενται σε άμεση προτεραιότητα από τον Χιώτη υποψήφιο βουλευτή.


Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.