Συνεργασία με το ΤΕΕ προωθεί η Περιφερειακή Ενότητα Χίου

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της νέας διοίκησης του Τμήματος Βορειοανατολικού Αιγαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας είχε την Τετάρτη 18/12 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Μπουγδάνος.

Ο κ. Μπουγδάνος αφού συνεχάρη τα μέλη της διοίκησης του Τ.Ε.Ε. για την εκλογή τους, επισήμανε ιδιαίτερα τον θεσμικό και ουσιαστικό ρόλο του Τ.Ε.Ε. ως επιστημονικού συμβούλου της Πολιτείας και των τοπικών αρχών σε θέματα τεχνικού ενδιαφέροντος και εκτέλεσης έργων.

Ιδιαίτερα ζήτησε τη συνεργασία του ΤΕΕ σε θέματα ελέγχων για έργα οδικής ασφάλειας σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.  Παράλληλα ζητήθηκε η συνδρομή του ΤΕΕ για πραγματοποίηση ελέγχων οδικής ασφάλειας και αντιπλημμυρικής προστασίας στην ευρύτερη περιοχή του Κάμπου.

Επίσης η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 και στην ανάγκη έγκαιρης προετοιμασίας και κατάθεσης προτάσεων, καθώς και σε τρέχοντα έργα που υλοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.