Συνελήφθη 28χρονος μετανάστης για απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών

Συνελήφθη, στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 28 ετών, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της απειλής και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 28χρονος απείλησε 19χρονο αλλοδαπό και στη συνέχεια του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με πέτρα.

Ακολούθως, προσπάθησε να επιτεθεί, με ίδιο αντικείμενο, σε 21χρονο αλλοδαπό. Επίσης, όπως καταγγέλθηκε από τον συλληφθέντα, ο 21χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, δρώντας από κοινού με έναν ακόμη αλλοδαπό, του επιτέθηκαν και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, με τη χρήση σωματικής βίας και μαχαιριού, αντίστοιχα.

Σε βάρος των δύο τελευταίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για πρόκληση σωματικών βλαβών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.