Συνελήφθη 21χρονος και 20χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, τη Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 21χρονου και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -8,5- γραμμαρίων και ένα τσιγάρο με κάνναβη.

Συνελήφθη,την ίδια ημέρα στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 20χρονου και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.