Συνελήφθησαν 9 άτομα για ναρκωτικά, λαθραία καπνικά προϊόντα και για παρεμπόριο διαφόρων ειδών

 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -130- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), λαθραία τσιγάρα και το χρηματικό ποσό των  -1.720- ευρώ περίπου

Συνελήφθησαν, τη Μ.Τετάρτη (15-04-2020) σε δομή παραμονής αλλοδαπών στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, εννέα (9) αλλοδαποί, ηλικίας από 20 έως 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παραβάσεις, του νόμου για τα ναρκωτικά, της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και της νομοθεσίας για το παρεμπόριο.

Ειδικότερα, από αστυνομική έρευνα διακριβώθηκε ότι, οι συλληφθέντες κατείχαν από κοινού σε οικίσκο στην προαναφερόμενη δομή, ναρκωτικές ουσίες, λαθραία καπνικά προϊόντα, καθώς επίσης είδη άμεσης κατανάλωσης και λοιπά αντικείμενα, τα οποία όπως προέκυψε προορίζονταν προς πώληση σε τρίτους.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 130 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς),
  • 28 πακέτα τσιγάρα και 18 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης,
  • 88 συσκευασίες με τσιγαρόχαρτα,
  • πλήθος προϊόντων κυρίως άμεσης κατανάλωσης,
  • 8 τραπεζικές κάρτες και
  • το χρηματικό ποσό των 1.720 ευρώ περίπου

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.