Στο πλευρό των πληγέντων στην Ανατ. Αττική ο Ολυμπιακός και άλλες ΠΑΕ

Μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανήρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική θέλοντας να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τα δεκάδες θύματα.

«Η Ελλάδα δοκιμάζεται από μια ανείπωτη τραγωδία. Μέσα στο βαρύ πένθος στεκόμαστε δίπλα στους πληγέντες. Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα κάνει τα πάντα για να ανακουφίσει τον πόνο και να απαλύνει τις πληγές. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», αναφέρει το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μηνύματα στήριξης ανήρτησαν και άλλες ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκα:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας, που προκάλεσε το καταστροφικό έργο από τις πυρκαγιές στην Αττική», αναφέρει η ανακοίνωση των «πρασίνων».

«Σε αυτές τις στιγμές οι λέξεις χάνουν κάθε νόημα. Ο πόνος σκεπάζει τα πάντα. Προσευχόμαστε για τους νεκρούς συμπολίτες μας. Η καρδιά μας χτυπάει για τους πληγέντες της ανείπωτης τραγωδίας. Η σκέψη μας είναι μαζί σας. Είναι υποχρέωση όλων μας να σταθούμε στο πλευρό σας! Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια!», αναφέρει το μήνυμα της ΑΕΚ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φωτιές στην Αττική. Η οικογένεια του Δικεφάλου θα βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα. Ας προσευχηθούμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης!», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τέλος, η Σούπερ Λίγκα τονίζει:  «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για τα θύματα που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Αττική και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή της στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα, στους πυροσβέστες, τους εθελοντές, τους κατοίκους και τον καθέναν που πολεμά με κάθε μέσον τις καταστροφικές πυρκαγιές», αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.