Στο… ζενίθ οι προετοιμασίες για την εκλογική διαδικασία

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται πλέον η χώρα, αφού η περίοδος μέχρι ν’ ανοίξουν οι κάλπες έχει ήδη αρχίσει να μετράει αντίστροφα.
Οι προετοιμασίες για την εκλογική διαδικασία βρίσκονται στο… ζενίθ και σε τοπικό επίπεδο, αφού την Κυριακή θα στηθούν 4 κάλπες στα εκλογικά κέντρα.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου βρίσκεται όλο το απαραίτητο εκλογικό υλικό.
Αυτή τη στιγμή η κεντρική είσοδος της Π.Ε. Χίου είναι κλειστή, όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, από τις κούτες που περιέχουν όλο το εκλογικό υλικό.
Οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας έχουν κατηγοριοποιήσει το υλικό που θα απαιτηθεί για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, της Περιφέρειας και των Ευρωεκλογών.
Ο  Διευθυντής Διοικητικού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, κ. Δημοσθένης Βούκουνας σε δήλωσή του στο Ρ/Σ ΑΝΤ1 Αιγαίου ανέφερε ότι τα ψηφοδέλτια μαζί με όλα τα υπόλοιπα, βιβλία, σφραγίδες κλπ, έχουν μπει στους εκλογικούς σάκους, τους οποίους θα παραλάβουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που έχουν οριστεί για τα συνολικά 250 τμήματα. Φέτος, τα εκλογικά τμήματα είναι περισσότερα σε αριθμό, συγκεκριμένα 100 περισσότερα από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις λόγω του διαχωρισμού σε Α (Ευρωεκλογές και Περιφερειακές) και Β (Δημοτικές).
Να σας ενημερώσουμε ότι αυτή τη στιγμή η κεντρική είσοδος της Περιφερειακής Ενότητας Χίου παραμένει κλειστή.
Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να εισέρχεστε από τη δεύτερη είσοδο της απέναντι από τη Δημοτική Πινακοθήκη Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.