Στο δικαστήριο υπέρ των κτηνοτρόφων ο Δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς παρευρεθεί στο δικαστήριο που εκδικαζόταν η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν θέσει οι κτηνοτρόφοι προκειμένου να διακοπούν οι κατασχέσεις των λογαριασμών τους από τον Δήμο της Χίου. Η υπόθεση αυτή πάει πίσω στο 2005 όταν από τον πρώην Δήμο Μαστιχοχωρίων είχαν επιβληθεί πρόστιμα για παράνομα στέγαστρα σε κτηνοτρόφους, οι οποίοι έκτοτε επιδόθηκαν σε έναν δικαστικό αγώνα προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν είχαν προβεί σε παραβάσεις.    Ο Δήμαρχος, όπως τοποθετήθηκε από την αρχή, στηρίζει το δίκαιο αίτημα των κτηνοτρόφων.
Δεδομένου ότι και οι δύο μεριές βρίσκονται σε μια υπόθεση που έχει ήδη κριθεί από δικαστήρια μέχρι στιγμής, καλείται η δικαιοσύνη στη Χίο να μπορέσει να άρει την διοικητική εμπλοκή στην οποία βρίσκονται μπλεγμένοι τόσο ο Δήμος της Χίου όσο και οι κτηνοτρόφοι επάνω στους οποίους πέφτει το μεγάλο οικονομικό βάρος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.