Στη Σάμο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης

Επίσκεψη στο νησί της Σάμου πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες λίγο πριν κλείσει ο κύκλος των αυτοδιοικητικών Εκλογών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς και να συζητήσει τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί της Σάμου και οι κάτοικοι του.

Στις συναντήσεις με τους φορείς του νησιού υπογράμμισε ότι όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου δικαιούνται ίση κατανομή πόρων.

Δεσμεύθηκε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να ανοίξουν οι δρόμοι προς την υλοποίηση έργων αναβάθμισης που θα σημάνουν την αναπτυξιακή άνοδο του νησιού .

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι στόχος της επόμενης Περιφερειακής Αρχής είναι η οικοδόμηση συστηματικής συνεργασίας με όλους τους φορείς , η αξιολόγηση της πορείας επίλυσης των ζητημάτων που έχουν τεθεί μέχρι σήμερα και η επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της κάθε περιοχής.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης τόνισε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα λειτουργήσει χωρίς κομματικές αγκυλώσεις με διεκδίκηση, προγραμματισμό και όραμα δίνοντας άμεσες λύσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.