Στα «φυσικά» νερά και τις πηγές επενδύει ο εφοπλιστής Παναγιώτης Τσάκος

Όταν είσαι εφοπλιστής είσαι και επιχειρηματίας.

Και σαν επιχειρηματίας κοιτάζεις να έχεις πολλές πηγές κερδοφορίας και διασποράς οικονομικού κινδύνου.Αυτό είναι το «μοτό»των πετυχημένων διορατικών επιχειρηματιών ανά τον κόσμο.

Στα νερά της Δυτικής Μακεδονίας επενδύει ο Παναγιώτης Τσάκος αφού βρίσκεται στην τελική ευθεία ενός project ορόσημου για την περιοχή αλλά και για το ελληνικό επιχειρείν αναφέρει το dealnews.gr

Ο Χιώτης εφοπλιστής έχοντας από τα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου την έγκριση του Δ.Σ. του Δήμου Νεστορίου για την επένδυση που σχεδιάζει για τις φυσικές πηγές «Kεφαλόβρυσο» και «Mισό το Σάδι» στο Πευκόφυτο προχώρησε στην σύσταση της εταιρείας «Nερά Πηγών Γράμμου AE».

Σύμφωνα με ενημέρωση προς το ΓΕΜΗ πριν από μερικές εβδομάδες προχώρησε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας στοιχείο που δείχνει ότι ξεκινάει η υλοποίηση της επένδυσης.

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι του επιχειρηματία σε τοπικούς παράγοντες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της επένδυσης θα δημιουργηθούν 50 θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Ωστόσο να σημειωθεί πως το όραμα του Τσάκου δεν είναι τωρινό αλλά το «κυνηγά» 10 χρόνια και αυτό είχε κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Όμως η επιθυμία του είναι ισχυρή όπως και η διορατικότητα του!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.