Σταματούν προσωρινά οι εργασίες στην Παθολογική Κλινική

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ξεκίνησαν οι εργασίες στην Παθολογική Κλινική του “Σκυλίτσειου” Νοσοκομείου από τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας P & C Development και έφτασε η στιγμή που θα διακοπούν προσωρινά, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, καθώς επιβάλλεται η επικαιροποίηση της αρχικής μελέτης του έργου.
Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, Παντελή Μπουγδάνο, κατά την πορεία των εργασιών διαμορφώθηκαν άλλα δεδομένα σε σχέση με την μελέτη, η οποία υπήρχε, λόγω του ότι πρόκειται για ένα παλιό κτήριο. Κρίθηκε λοιπόν αναγκαίο να πραγματοποιηθούν επιπλέον εργασίες που αφορούν τη στατικότητα του και οι οποίες δεν μπορούσαν να προβλεφθούν πριν την έναρξη του έργου. Έτσι, αφού η μελέτη επικαιροποιηθεί και λάβει τη σχετική έγκριση τα συνεργεία θα ξεκινήσουν ξανά τις εργασίες τους και θα συνεχίσουν το έργο, με σκοπό την ολοκλήρωσή του μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.