Σταματήστε Άγιε Αμβρόσιε τους αφορισμούς ….δεν σας παίρνει πλέον! Άρθρο του Λευτέρη Πυκνή

Άγιε Αμβρόσιε… σταματήστε πλέον να ανακατεύετε την υγεία με τα θεία…. κοντεύετε να γίνεται σαν τους γύφτους που είναι ξεροκέφαλοι και αγράμματοι και δεν καταλαβαίνουν από Υγειονομικούς κανόνες… γι’αυτό άλλωστε λέγονται γύφτοι και τσιγγάνοι.

Είναι δυνατόν μετά τα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως με την πανδημία του Κορωνοϊού να συνεχίζεται ακόμη να πιστεύετε ότι ο Κορωνοϊός δεν μεταδίδεται μέσω της στοματικής κοιλότητας και επομένως και με το σάλιο; Μια παλιά παροιμία λέει: ανθρώπος αγράμματος… ξύλο απελέκητο, δεν πιστεύω ότι είστε αγράμματος για να βρίσκεστε στο υψηλότερο βάθρο της Ιεροσύνης!

Αλλά αυτό που μας δείχνετε με τις ενέργειες και εξαγγελίες σας μάλλον φαίνεται ολοκάθαρα ότι είστε ξεροκέφαλος για να πιστέψει οποιοσδήποτε μορφωμένος άνθρωπος έστω και με την δημοτική εκπαίδευση ότι μπορεί να φοβάται κανείς τον αφορισμό από έναν ξεροκέφαλο γεροντάκιο που ενδεχομένως να είναι όπως λέγεται από παλαιοτάτων χρόνων…η λέξη ξαναμωράνθηκε …. Σταματήστε να παλιμπαιδίζετε και να ανακατεύετε την υγεία με τα θεία… βλάπτεται ανεπανόρθωτα την Χριστιανοσύνη και την πίστη του λαού μας!

Τους αφορισμούς εκεί που μπορούν να σας πιστεύουν οι αγράμματοι και οι θρησκόληπτοι που φοβούνται ότι θα τους κάψει ο Θεός! Δεν πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε Θεός είναι εκδικητικός… αλλά όπως αναφέρεται στα λόγια του Χριστού Αγαπάτε Αλλήλους! Μην απομακρύνεται τους πιστούς με τις εμμονές σας μακριά από την Χριστιανική πίστη! Αυτά τα λίγα από έναν εβδομηντατριάχρονο που έχει ακόμη προς το παρόν σώας τας φρένας!

Καλά Μυαλά!

Χίος, 15 Μαϊου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.