Σταμάτης Κάρμαντζης| Με εμάς οι Χιώτες θα νιώθουν υπερήφανοι μετά το τέλος της θητείας μας

Παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού “Σύμπραξη Δημιουργίας”

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο, στην οδό Ομήρου 5, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019, η παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού “Σύμπραξη Δημιουργίας” για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Σταμάτη Κάρμαντζη.

Ο κ. Κάρμαντζης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού “Σύμπραξη Δημιουργίας” – Συμβόλαιο τιμής και αποφασιστικότητας όπως ανέφερε, την ώρα που η Χίος βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, όσον αφορά τη μελλοντική της πορεία.
Συγκεκριμένα ο κ. Κάρμαντζης ανέφερε μεταξύ άλλων:
“Η προηγούμενη πενταετία, αποτελεί μια πενταετία στασιμότητας και έλλειψης οράματος. Υπάρχουν μαγικά ραβδιά που μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων μας και με την εμπειρία που διαθέτουμε μπορούμε να αλλάξουμε τη Χίο. Έχουμε κοινό στόχο με τους συνδημότες να ζήσουμε σε αυτό το τόπο που έχει χάσει πολλές ευκαιρίες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια της αναμονής. Θα έχουμε τις πόρτες μας ανοιχτές και θέλουμε ο Δήμος, να είναι “το σπίτι του Δημότη”. Δημιουργούμε μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους τους δημότες.
Η Χίος σύντομα θα αλλάξει τροχιά και θα γίνει ένα κέντρο ενδιαφέροντος. Οι Χιώτες θα είναι περήφανοι. Έχουμε την εμπειρία, τη γνώση, την εργατικότητα και την αγάπη για αυτό το τόπο. Οι στόχοι μας είναι πολλοί, όπως, το λιμάνι, το αεροδρόμιο, το μεταναστευτικό, το τουρισμό, αλλά βάζουμε σαν κύριο στόχο την ολοκλήρωση των φραγμάτων με τους κανόνες ασφαλείας, για την ύδρευση των πολιτών μας.
Θέλουμε η Χίος να επιδείξει συγκριτικά πλεονεκτήματα στη ναυτιλία, τη μαστίχα, τον πολιτισμό, που μπορούν να κρατήσουν τον κόσμο μας εδώ.
Αυτό αξίζει η Χίος μας, αυτό αξίζουν οι Χιώτισσες και οι Χιώτες! Πάμε λοιπόν όλοι μαζί, πάμε δυνατά γιατί εμείς, και το θέλουμε, και το μπορούμε!!!!“.

Η παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού πραγματοποιήθηκε παρουσία όλων των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων καθώς και φίλων που στηρίζουν τον συνδυασμό στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

]ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ. indd

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.