Στέλλα Πετρίδου: Έρωτας Είναι… στις 20 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου

Οι εκδόσεις Άλφα Πι η Προοδευτική Εκπολιτιστική Κοινωνική Ένωση Βροντάδου και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου Αδαμάντιος Κοραής, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Πετρίδου Έρωτας Είναι.

Ποια είναι όμως η Στέλλα Πετρίδου:

Η Στέλλα Πετρίδου κατάγεται από το Σκουτάρο της Λέσβου, όπου κι έζησε μέχρι την ενηλικίωσή της.

Σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική, Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και κατόπιν αποφοίτησε από τη σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ. Σήμερα είναι εν ενεργεία Αξιωματικός του Λ.Σ. και μητέρα τριών παιδιών.

Ασχολείται συστηματικά με την ποίηση, την οποία προσπαθεί να παντρέψει αρμονικά με τη μελωδία δημιουργώντας όμορφα τραγούδια. Για το σκοπό αυτό κι έχει συνεργαστεί με αξιόλογους μουσικούς έως τώρα, ενώ το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας το παρουσιάζει στα μουσικά άλμπουμ, τα οποία και συνοδεύει ως ένθετα των ποιητικών συλλογών της.

Ποιήματά της συμπεριλαμβάνονται επίσης και σε αρκετές ποιητικές ανθολογίες, σε έντυπα και ηλεκτρονικά λογοτεχνικά περιοδικά, ενώ για το έργο της, μουσικό και ποιητικό, έχει κατά καιρούς βραβευθεί και διακριθεί σε πανελλήνιους και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.
Είναι τακτικό μέλος της ΄Ενωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

Τίτλοι Βιβλίων 
(2018) Έρωτας είναι, Άλφα Πι
(2017) Θάλασσα κι ουρανός, Άλφα Πι
(2017) Ο καιρός, Άλφα Πι
(2016) Αποχωρισμός, Άλφα Πι
(2016) Προσφυγιά, Άλφα Πι
(2015) Μίλα μου γι’ αγάπη, Άλφα Πι
Συμμετοχή σε συλλογικά έργα
(2017) Γλυπτών παλιννόστησις, Εκδόσεις Αέναον
(2017) Διαγωνισμός ποίησης και δοκιμίου: Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης, Εχέδωρος Εκδοτική

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.