Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Τι θα έκανα εάν συναντούσα τον Πολάκη

Για την επίθεση που του έκανε ο Παύλος Πολάκης μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος δήλωσε πως αυτό που τον πείραξε ήταν η ουσία των δηλώσεων του Παύλου Πολάκη, σχολιάζοντας πως είναι ένα πολιτικό θέμα.

«Εγώ θα πω ότι είναι η ουσία όλη κι εκεί πρέπει να μείνουμε. Η ουσία όλων των συζητήσεων είναι να μείνουμε στις συζητήσεις που έχουν γίνει από τη Μεγάλη Δευτέρα και πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Σήμερα είπαμε αυτά. Αύριο όμως τι κάνουμε; Θέλουμε να εκπαιδεύονται οι ανάπηροι άνθρωποι; Δεν έχει σημασία ένας διορισμός σε μία θέση, έχει η πορεία, το πώς ξεκίνησε αυτός ο άνθρωπος για να φτάσει σ’ αυτή τη θέση και πώς τον βοηθάει το κράτος για να είναι αυτός ο άνθρωπος ενεργός πολίτης», είπε μιλώντας στο OPEN ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ερωτηθείς για το εάν τον πείραξε περισσότερο η ουσία ή το ύφος της δήλωσης, απάντησε: «Η ουσία. Δεν έχει να κάνει με ονόματα. Εδώ μιλάμε για πολιτική. Τι είναι η αναπηρία και πώς η πολιτεία επηρεάζει να μη γίνονται οι ανάπηροι ενεργοί πολίτες. Είναι βαθιά πολιτικό το θέμα».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.