Σε φάση ολοκλήρωσης το Μεικτό Κέντρο Διημέρευσης ΑμεΑ

Το χώρο που θα στεγαστεί το Μεικτό Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με Αναπηρία στο Νεχώρι επισκέφτηκε, με αφορμή και την παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρίες, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Π.Μπουγδάνος.

Πρόκειται για μια δομή η οποία μελετήθηκε και επιβλέπεται από την Περιφέρεια  Βορείου Αιγαίου και με την ολοκλήρωση της θα παραδοθεί στον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ για τη λειτουργία του, ώστε εκεί να περνάνε το χρόνο τους με ασφάλεια παιδιά με αναπηρίες.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 960.000 ευρώ και περιλαμβάνει εξ ολοκλήρου νέες διαρρυθμίσεις στους εξωτερικούς και  εσωτερικούς χώρους, ώστε να καταστούν λειτουργικοί, διαμόρφωση και φωτισμούς στον περιβάλλοντα χώρο και σε επόμενη φάση προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού.

Το έργο βρίσκεται εντός του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης, με τον κ.Μπουγδάνο να εκτιμά ότι θα ολοκληρωθεί πολύ πριν το Μάιο, που είναι η προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.