Σεμινάριο με τους TOP καρατέκα στη Χίο (Φώτο – Video)

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1st Chios International Shotokan Seminar And Cup που διοργάνωσε στο νησί μας η Skif Hellas σε συνεργασία με τον ΑΣ Chios Karate Academy.

Αθλητές και προπονητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό βρέθηκαν στην Χίο το τριήμερο 13-15 Δεκεμβρίου σε μία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Καμποχώρων.

Οι Χιώτες αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια και γέμισαν ασφυκτικά το στάδιο. Πολλοί επίσημοι της ομοσπονδίας καθώς και ο δήμαρχος Χίου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στο σεμινάριο δίδαξαν οι εκλεκτοί του αθλήματος, σε ομάδες αθλητών από 5 έως και 60 ετών. Οι δάσκαλοι που δίδαξαν ήταν οι Changuiz Azadeh 7 dan chief instructor kwf Italy, Paul Hakim 7 dan chief instructor skif israel, Sensei Georgiadis Markos 6 dan, Sensei Christodoulou Elpida 5 dan, Sensei Zarouchliotis George 5 dan.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε 4 ώρες σεμινάριο την Παρασκευή και 2 ώρες το Σάββατο, με βασικές τεχνικές του Καράτε και τεχνικές kumite.

 

Ο σύλλογος Chios Karate Academy, στα πλαίσια της δέσμευσης για όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για προπονήσεις υψηλού επιπέδου καράτε, έφερε στο νησί μας για να γνωρίσουν και να προπονήσουν τους καρατέκα του Αιγαίου τους διακεκριμένους:

Α) KEYVAN GHAZI-Chief Instructor SKIF-HELLAS.,Sport director ΕΛΟΚ.

Β) ΝΙΚΗΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗ Chief Instructor SKIF ΕΛΛΑΔΟΣ, Διεθνής Διαιτητής Καράτε SKIF,
Διεθνής Διαιτητής Καράτε WKF.

Γ) ΜΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-Προπονητή Εθνικής αποστολής SKIF,Πρώην βοηθό ομοσπονδιακού προπονητή Εθνικής ομάδας ,και παλαιότερο πρωταθλητή Ελλάδος.

Δ) ΕΛΠΙΔΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ -Πανελληνιονίκη και πρωταθλήτρια Κύπρου, Βαλκανιονίκη, Μεταλλιούχο σε πολλά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τουρνουά.

Ε) Changuiz Azadeh 7 dan, Chief instructor italy kwf

ΣΤ) Paul Hakim 7dan, Chief instructor skif israel

Στο Σεμινάριο συμμετείχαν πάνω από 150 καρατέκα του Σότοκαν.

Στα  πλαίσια  της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου,  εξετάσεις  μαύρων  ζωνών  και  Dan και αγώνες Kata και Kumite σύμφωνα  με  τα  αυστηρά  κριτήρια  της  μεγαλύτερης  Ομοσπονδίας  του  Σότοκαν  Καράτε,  της  Shotokan Karate International. Τα  διπλώματα  είναι  διεθνώς  αναγνωρισμένα  και  αποστέλλονται  από  την  Ιαπωνία.

Στην διοργάνωση παρευρέθηκαν και η Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ κ.ΠΟΝΤΙΔΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ και ο Γιωργος Γερόλυμπος -Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ.

H Skif Hellas ανανέωσε για του χρόνου το ραντεβού της στο νησί της μαστίχας, καθώς θα γίνει θεσμός η συγκεκριμένη διοργάνωση.

 

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός έγινε πραγματικότητα με την συμβολή και υποστήριξη

των χορηγών επικοινωνίας ΑΝΤ1 Αιγαίου 105 – ΧΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ (www.ant1aigaiou.gr – www.diafaneia.eu).

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.