“Πρωτοβουλία για τη Χίο”: Έτοιμη για συνεργασία με όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο

 

 

Την ξεκάθαρη απάντηση του, έδωσε ο συνδυασμός του Μανώλη Βουρνού, Πρωτοβουλία για την Χίο, στον νέο Δήμαρχο Σ. Κάρματζη, όσον αφορά την συμμετοχή της παράταξης στην διοίκηση του Δήμου.

Το Δελτίο Τύπου της Πρωτοβουλίας για την Χίο με την σχετική ανακοίνωση:

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κος Κάρμαντζης, έκανε στο συνδυασμό μας μια συγκεκριμένη πρόταση για συμμετοχή στη διοίκηση του Δήμου Χίου κατά την επόμενη περίοδο.

Θεωρούμε θετική την πρόταση για συμμετοχή στη διοίκηση παρατάξεων διαφορετικών από αυτή του Δημάρχου, παρότι το διαμορφούμενο θεσμικό πλαίσιο φαίνεται ότι δεν το επιβάλει. Η “Πρωτοβουλία για τη Χίο” πιστεύει ότι η πρόταση θα πρέπει να απευθύνεται αναλογικά σε όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, με βάση το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο έγιναν οι εκλογές και οι Χιώτες ανέδειξαν τους εκπροσώπους τους.

Είναι δε ευνόητο, ότι τα πρόσωπα που θα επιλεγούν να βρεθούν σε θέσεις διοίκησης θα προταθούν από τους συνδυασμούς στους οποίους θα έχουν κατανεμηθεί οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για το καλό της Χίου σε ένα τέτοιο πολιτικό πλαίσιο, όπως αυτό καθορίστηκε στις εκλογές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.