Προσοχή: Κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο (εικόνες)

Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του νησιού μας, όπως την περιφερειακή οδό Χίου Βολισσού, έχουν σημειωθεί το πρωί σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, λόγω των βροχοπτώσεων στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι, κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκαν τα ξημερώματα σήμερα και σε διάφορα σημεία στους δρόμους της Νότιας Χίου και τα Καρδάμυλα.

Τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις εμφανίζονται πιο έντονα στο οδικό δίκτυο Χίου – Βολισσού, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι δύσβατος σε ορισμένα σημεία από την πτώση τεράστιων βράχων.

Λόγω των βροχοπτώσεων, σε πολλές περιοχές το οδόστρωμα είναι επικίνδυνο και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η Αστυνομία προτρέπει όσους θα διακινηθούν στους δρόμους  να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και  να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των οργάνων της τάξεως.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.