Πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Καμπά στην 96 Περιοχή Ευθύνης της ΑΔΤΕ!

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην περιοχή Ευθύνης της 96 ΑΔΤΕ.

Ειδικότερα, ο Α/ΓΕΣ, έκανε «έφοδο» σε φυλάκια και σε στρατόπεδα της 96 Περιοχής Ευθύνης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής στη Χίο, προκειμένου να διαπιστώσει τον βαθμό επιχειρησιακής ετοιμότητας των στελεχών και των στρατιωτών που υπηρετούν εκεί.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ:

Το διήμερο Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, μετέβη στην Περιοχή Ευθύνης της 96 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (96 ΑΔΤΕ – «ΧΙΟΣ»), όπου πραγματοποίησε επισκέψεις στο Στρατηγείο του Σχηματισμού, σε Στρατόπεδα και Φυλάκια του νησιού.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές της 96 ΑΔΤΕ, επιθεώρησε τα τμήματα αμέσου αντίδρασης, έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες στους Διοικητές και πραγματοποίησε ομιλίες στο προσωπικό των Μονάδων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.