Πρέπει οπωσδήποτε να κηρυχθούν τα τρία νησιά Χίος… Σάμος και Λέσβος…σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης …

Απευθύνομαι ντόμπρα καθαρά και ξάστερα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και σ’όλους τους εμπλεκόμενους Υπουργούς και αρμόδιους φορείς είτε λέγονται Άρχοντες της Περιφερειακής ή Τοπικής αυτοδιοίκησης να καταλάβουν την δύσκολη θέση που βρίσκεται η χώρα και ειδικότερα τα νησιά μας που είμαστε στην μπούκα του κανονιού ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και θα μπλέξουμε σε μεγάλες περιπέτειες ίσως και σε σοβαρούς κινδύνους της ακεραιότητας των νησιών μας.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να μην βλέπετε όλοι σας τον κίνδυνο της μεγάλης αναταραχής μετά και όλα τα παρατράγουδα και επεισόδια που διαδραματίστηκαν χθές και προχθές και καθημερινά πλέον από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους και τι ρόλο παίζουν. Ενδέχεται να υπάρχουν ανάμεσα τους και εγκάθετοι του Σουλτάνου γιατί οι ηλικίες των περισσότερων νεαρών είναι σχετικά από 15 έως 35 ή το πολύ 40 χρονών και έγκυες γυναίκες με παιδιά γιατί ίσως οι άνδρες τους να είναι μισθοφόροι του Σουλτάνου και πολεμούν στην Λιβύη με παχυλούς μισθούς γι’αυτό και όλοι οι περιδιαβαίνοντες καθημερινά μέσα στους δρόμους των πόλεων και των χωριών στα χέρια τους κρατούν κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και πανάκριβα.

Το ποτήρι ξεχείλισε η ανοχή των κατοίκων έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο από την συμπεριφορά όλων αυτών των παράνομων αλλοδαπών της μαύρης μαυρίλα πλάκωσε και το μίσος και την εχθρότητα που δείχνουν με όλες τις ενέργειες και πράξεις τους ληστείες ,βιασμούς ,μαχαιρόματα , χειροδικία εναντίον των αστυνομικών αρχών αλλά και των κατοίκων των νησιών μας . Είναι πλέον επιβεβλημένο να κηρυχθεί η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα τα τρία νησιά μας Χίος Σάμος και Λέσβος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για να μπορούν να επιβληθούν οι άμεσες αποφάσεις και διαδικασίες που προβλέπονται από το Ελληνικό Σύνταγμα με εξπρές ενέργειες ώστε να υλοποιηθούν τα έργα που χρειάζονται για να περιοριστούν όλοι αυτοί οι ανεξέλεγκτοι ανάμεσα τους και οι περισσότερες παράνομες ΜΚΟ και να εγκλειστούν σε κλειστά κέντρα κράτησης, να αποσυμφορηθούν όλες οι ανεξέλεγκτες δομές με διασπορά σε όλη την επικράτεια ακόμη και σε ξερονήσια και ας τρώγονται μεταξύ τους αφού πρώτα τους διαχωρίσετε κατά εθνότητα ξεχωριστά τα γυναικόπαιδα για κάθε ενδεχόμενο . Δυστυχώς η Ευρώπη σφύριζει αδιάφορα και οποσδήποτε θα λένε μακριά από τον κωτσο μας κι ας είναι όπου θέλει!

Μας γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους! Να τους γράψουμε και εμείς και να δούμε το συμφέρον και την ζωή του Ελληνικού λαού! Παρακαλώ επισπεύσατε τις διαδικασίες γιατί χανόμαστε! Καλό βράδυ!

Χίος 4 Φεβρουαρίου 2020

Λευτέρης Πυκνής Έφεδρος Ταγματάρχης Πεζικού έχων γνώση των συνθηκών εκτάκτου ανάγκης από χαλεπούς καιρούς του 1974 κ.λ.π.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.