Παρών …κι αξούριστος!

 

Άρχισα πλέον να γελάω και να αναρωτιέμαι για την τακτική και την ανευθυνότητα των πολιτικών κομμάτων πού σαν τα πρόβατα και γίδια όλοι μαζί αυτοί που φορούν παρωπίδες πηγαίνουν στην κάλπη και με μεγάλο φανατισμό τους ψηφίζουν και τούς στέλνουν στην Βουλή για να σηκώνουν το χεράκι τους και να λένε ΠΑΡΟΝ! Θυμήθηκα σήμερα ακούγοντας ότι για το νομοσχέδιο για την ανακούφιση και την αποκατάσταση στο ΜΑΤΙ όλα τα κόμματα της Βουλής το υπερψήφισαν πλην τού ΚΚΕ που και πάλι αναφώνησαν ΠΑΡΟΝ κι ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ λέω εγώ και αναλύω!
Υπήρχε παλαιότερα ένας Λοχαγός στον στρατό που στην πρωινή αναφορά του Λόχου όταν ο Επιλοχίας έπαιρνε αναφορά για να δει εάν είναι όλοι οι στρατιώτες παρόντες την στιγμή που αναφερόταν το όνομα του κάθε στρατιώτη εάν κάποιος είχε κάποιο πρόβλημα το έλεγε αμέσως! Επειδή αμέσως ο Λοχαγός τους έκανε επιθεώρηση να δει εάν είναι άψογα ντυμένοι γυαλισμένοι, κουρεμένοι και ειδικότερα ξυρισμένοι , γιατί κρατούσε στα χέρια του ένα κομμάτι βαμβάκι και όταν έβλεπε κάποιον ότι δεν ήταν καλά ξυρισμένος  του χάιδευε το μάγουλο οπότε το βαμβάκι κολλούσε πάνω στα γένια και γινόταν σαν τον Άγιο Βασίλη με χακί στολή και γινόταν το κορόιδο του Λόχου!
Ένας καραβλάχος στρατιώτης παμπόνηρος για να μην του ρίξει καμπάνα , φυλάκιση δέκα ημερών μόλις ο επιλοχίας φώναξε το όνομα του φωναχτά λέει ΠΑΡΟΝ κι ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ μήπως και γλυτώσει την φυλακή και προπαντός το βαμβάκι στο μάγουλο και την καζούρα των συναδέλφων του! Λίγη ντροπή πλέον κυρίες και κύριοι του ΚΚΕ, δεν σέβεστε ούτε τα 102 θύματα τής μεγάλης φωτιάς εγώ το λέω ολοκαύτωμα που πάντα το προβάλλετε και μιλώ για το μεγάλο ολοκαύτωμα, αλλά εδώ καθαρά πλέον φαίνεται η ανευθυνότητα που έχετε και δεν ψηφίζετε ακόμη και για τα αυτονόητα που όλα τα κόμματα υπέρ ψήφισαν!
Δυστυχώς είχα κάποια συμπάθεια στο χώρο λόγω φιλίας μου με ορισμένους φανατικούς οπαδούς σας! Αλλά αρχίζω να μην σας λαμβάνω καθόλου υπόψη μου και να σφυρίζω αδιάφορα γιατί είστε όλοι σας της καλοπέρασης και της καρέκλας σας ! Σε όλα τα μεγάλα προβλήματα του λαού και γενικώς του τόπου μας πρέπει να υπάρχει ομοφωνία ομοψυχία Αδελφοσύνη και προπαντός υπευθυνότητα, αλλά εσείς την λέξη ευθύνη την έχετε διαγράψει από το λεξικό σας ! Εύχομαι σε μελλοντικές σοβαρές για τον λαό και τον τόπο μας ψηφοφορίες να ψηφίσετε με υπευθυνότητα έστω και με ΟΧΙ !
Καλή φώτιση και καλά Μυαλά!
Χίος 12 Σεπτεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.